! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Professioneel getest!

Het beste navigatiesysteem voor jou, door ons getest

Welk navigatiesysteem leidt je het best van A naar B en is het handigst in gebruik? Wij hebben het voor je uitgezocht. Door alle navigatiesystemen grondig te testen en met elkaar te vergelijken. Zo kunnen we je een betrouwbaar advies geven.

predicaten

We hebben 0 navigatiesystemen getest

Laatste update van de test: 24 februari 2021
 • JuisteAankoop

  Professionele test

  Onze onderzoekers testen elk navigatiesysteem uitgebreid volgens een vast testprogramma. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Bekijk het filmpje.

 • Bekijk hoe wij testen

 • Miskoop

  Voorkom een miskoop

  Met onze test zie je in één oogopslag welke navigatiesystemen goed zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen.

 • Onafhankelijk

  100% onafhankelijk

  Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid. We betalen de tests met een bijdrage van onze leden. Alleen zo kunnen we écht onafhankelijk onderzoek doen.

Wil je de test bekijken?

De eerste 7 dagen ben je gratis lid. Zeg je binnen die tijd op, dan betaal je niks.

Waarom is de test niet gratis?

Al lid? Log in en bekijk de test

3 highlights uit de test

Welk navigatiesysteem begeleidt je het beste van A naar B? Wij hebben verschillende soorten navigatiesystemen getest: denk aan de losse kastjes, navigatie-apps en zelfs campernavigatie. Lees meer over hoe wij navigatiesystemen testen.

 • beste-navigatie-200x200-1-overzicht-houden

  1. Overzicht houden

  Als de route onbekend is, is het fijn als een navigatiesysteem je soepel door de wat lastigere situaties loodst. Zo wil je graag weten wat je kunt verwachten. Bijvoorbeeld welke rijbaan je moet hebben op een groot snelwegknooppunt. De beste navigatiesystemen uit onze test doen dit uitstekend.

 • beste-navigatie-200x200-2-instructies-op-tijd

  2. Instructies op tijd

  Het is vervelend als je navigatiesysteem je nét te laat vertelt om links af te slaan en je een afslag mist. Wij testen niet alleen hoe duidelijk de aanwijzingen zijn, maar ook of je ze op het juiste moment krijgt. Daarnaast is het belangrijk dat een navigatiesysteem goed inzoomt op de kaart. Zo kun je goed zien welke afslag je moet hebben.

 • beste-navigatie-200x200-3-verkeersinformatie

  3. Weergave verkeersinformatie

  Niemand wil in de file staan. Gelukkig kan verkeersinformatie daar goed bij helpen. Onze experts bekijken of navigatiesystemen de verkeersinformatie op een handige en duidelijke manier presenteren. Krijg je bijvoorbeeld genoeg informatie om te beslissen of je de file gaat omzeilen? Ook bekijken  we of dat standaard op je navigatiesysteem zit of dat je een abonnement nodig hebt.

Nieuwsgierig naar de verschillen tussen navigatiesystemen op deze en nog veel meer punten?
Word dan nu lid en krijg toegang tot de testresultaten van navigatiesystemen en alle andere producten die we testen.

Voorkom een miskoop

Als lid weet jij wat het beste navigatiesysteem is. Word lid!
Bespaar 10%

Kies & Koop

5,- per maand

Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.
Meeste waarde

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.

Sandra Molenaar

Sandra Molenaar

Directeur Consumentenbond

Wat je ook wilt kopen, keuze is er genoeg. Maar de juiste keuze maken is vaak moeilijk. Wij bieden je gemak en zekerheid en deze combinatie maakt ons uniek. Een voorbeeld hiervan zijn onze uitgebreide producttests. Deze doen we in laboratoria onder leiding van deskundigen. We ontvangen hiervoor geen geld van bedrijven of overheden. Zo krijg jij 100% betrouwbare en onafhankelijke testinformatie.

 

Onze producttests kosten natuurlijk wel geld. Om ze te kunnen blijven uitvoeren, hebben we jouw steun nodig. Sluit je ook bij ons aan en word lid.