icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Nieuwe stap Dexiazaak

Nieuws|

Gepubliceerd op:5 februari 2004


 

Vandaag heeft klachtencommissie DSI een aantal uitspraken gedaan in geschillen tussen aandelenleasebeleggers en Dexia. De Stichting Leaseverlies, de Consumentenbond en de Vereniging Effecten Bezitters (VEB) hebben met belangstelling kennis genomen van de eerste 10 uitspraken die de Klachtencommissie DSI vandaag heeft gepubliceerd. De Commissie Oosting betrekt de uitspraken bij zijn advies over een mogelijke bemiddelingspoging tussen Dexia enerzijds en de Stichting Leaseverlies, de Consumentenbond en de VEB anderzijds.

 

Begin dit jaar drongen wij er bij minister Zalm van FinanciĆ«n op aan om tempo te houden in het voorstellen van mogelijke oplossingen in het aandelenleaseconflict. Tienduizenden beleggers zijn in de problemen geraakt . Nu de DSI uitspraken heeft gedaan kan de commissie Oosting zijn eerste werkzaamheden afronden.

De Stichting Leaseverlies, de Consumentenbond en de VEB en hun adviseurs zullen de uitspraken die DSI vandaag heeft gedaan grondig bestuderen.

 

  • Voor het volledige persbericht van DSI, brengt u een bezoek aan <em>www.dsi.nl</em> . U vindt het persbericht onder nieuws en brochures.
  • Lees verder voor al onze eerdere berichtgeving over Dexia Bank en Legio Lease.