icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Let op: Nieuwe manier van inloggen

Gepubliceerd op:14 januari 2005


Vanaf donderdag 20 januari logt u op onze site niet meer in met uw relatienummer en postcode, maar met uw e-mailadres en zelfverzonnen wachtwoord. Heeft u beide nog niet eerder aangemeld, dan kunt u boven het inlogveld klikken op een link om een wachtwoord te kiezen. Op het volgende scherm vult u eerst uw relatienummer en postcode in en daaronder uw e-mailadres en uw wachtwoord. Na bevestiging van dit scherm kunt u meteen inloggen met de nieuwe gegevens.

Uw Lidmaatschap-pagina
Samen met de nieuwe manier van inloggen zijn ook uw persoonlijke servicepagina’s “Uw Lidmaatschap” beschikbaar. Deze pagina’s vindt u door midden-boven op de website op de link Uw Lidmaatschap te klikken. Op deze persoonlijke pagina’s heeft u toegang tot het archief van het blad waar u abonnee van bent. Bent u Bond Online-lid? Dan kunt u de archieven van alle bladen direct online inzien. Bent u lid met een blad, dan krijgt u per e-mail een link naar de gekozen pdf toegestuurd.

Ook kunt u bij Uw Lidmaatschap eenvoudig uw persoonlijke gegevens wijzigen. U vindt er ook een overzicht van de boeken die u bij ons besteld heeft , u kunt er extra abonnementen nemen en u kunt er gemakkelijk een formulier laten printen waarmee u een automatische incasso kunt opgeven.

Mogelijk wat hinder
Wij kunnen niet garanderen dat de werkzaamheden aan de website die verband houden met deze ombouwoperatie vlekkeloos zullen verlopen. Wij doen ons best eventuele nadelige gevolgen voor u tot het minimum te beperken en zo snel als mogelijk op te lossen. Desalniettemin vragen wij uw begrip voor het feit dat de website mogelijk enige dagen niet 100% optimaal functioneert.

Lees ook
Veelgestelde vragen over onze website