icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Aardbeienjamtesters gezocht

Nieuws|

Gepubliceerd op:28 februari 2005


Iedereen kan meedoen aan de smaaktest aardbeienjam op Grote Kerkplein in Zwolle

Wie wil bepalen wat de lekkerste en smeuïgste aardbeienjam is, kan donderdag 3 maart meedoen met de aardbeienjamtest van de Consumentenbond. De bond staat met zijn speciale bus op het Grote Kerkplein in Zwolle waar de meest verkrijgbare aardbeienjams blind geproefd en gekeurd kunnen worden. 

Om tot een goed oordeel te komen wat de beste aardbeienjam is, heeft de Consumentenbond mensen nodig die het leuk vinden om de bond te helpen met een smaaktest naar aardbeienjam. Van 11.00 tot 17 uur kan iedereen de meest gangbare merken aardbeienjam komen proeven in Zwolle. De testers proeven een aantal aardbeienjams zonder te weten wat het merk is en geven vervolgens een cijfer.

De Consumentenbond publiceert de resultaten van deze test in de Consumentengids van mei. De deelnemers ontvangen de resultaten per e-mail zodra de gids verschijnt. Ter plekke krijgen de proevers één van de gidsen van de Consumentenbond mee. 

Mochten er slechte weersomstandigheden worden voorspeld (hevige regen, sneeuwval of storm) dan zal de Consumentenbond de test afgelasten.