icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Groepsactie voor problemen met Agis

Nieuws|

Gepubliceerd op:26 augustus 2005


Naar aanleiding van klachten van leden heeft de Consumentenbond met zorgverzekeraar Agis om de tafel gezeten. Eén van de uitkomsten van dit gesprek is, dat Agis de komende tijd, mede in verband met de komst van het nieuwe zorgstelsel, meer aandacht gaat besteden aan de afhandeling van haar klachten.

In dit overleg met Agis is afgesproken dat de bond voor zijn leden gaat bemiddelen in de klachtafhandeling. Agis heeft toegezegd dat deze klachten met voorrang zullen worden afgehandeld en uiteraard houdt de Consumentenbond die afhandeling nauwlettend in de gaten.

Meld u aan
Leden van de Consumentenbond die een probleem hebben (gehad) met Agis, kunnen zich aanmelden als deelnemer aan de actie van de Consumentenbond.

U betaalt een bijdrage van €3 als bijdrage in de kosten die we maken om uw probleem voor te leggen. U krijgt dit bedrag van Agis terug als uw klacht terecht blijkt.

De groepsactie gaat van start op 1 september aanstaande. Vanaf die datum vindt u een formulier op onze website dat u kunt sturen naar Agis@Consumentenbond.nl.