icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Website van het Jaar

Nieuws|

Gepubliceerd op:7 december 2005


<img alt="" hspace="10" src="/images/algemeen/nonprofit_winnaar.gif" align="left" vspace="3" border="0"> In de categorie non-profit is de website van de Consumentenbond uitgeroepen tot  <strong>Website van het Jaar</strong>  2005. De Website van het Jaar-verkiezing is de enige publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de eigenaar van de meest favoriete website.

Ook dit jaar was de verkiezing weer een groot succes. Het Nederlands publiek bracht massaal haar stem uit op 126 genomineerde sites in 11 categorie├źn. In totaal werden er meer dan 625.000 stemmen uitgebracht.

De website van de Consumentenbond kreeg 2,6 procent van het aantal uitgebrachte stemmen en is daarmee overall zesde geworden. In de categorie non-profit werd www.consumentenbond.nl verdienstelijk eerste met 33 procent van de stemmen. We willen alle deelnemers hartelijk danken voor hun uitgebrachte stem. Het mooie resultaat is voor alle betrokkenen buitengewoon motiverend om de website nog beter te maken voor zowel abonnees als bezoekers.

Categorie Non-Profit

01) Consumentenbond33%
02) Belastingdienst17%
03) Hartstichting12%
04) Politie.nl09%
05) Kamer van Koophandel08%
06) FNV05%
07) Ministerie VROM04%
08) Milieudefensie03%
09) Ministerie OCW01%
  

Word ook
Abonnee  van Bond Online