icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Zelf aangifte doen met Belastinggids 2006

Nieuws|

Gepubliceerd op:20 januari 2006


<img height="175" alt="Bestel de Belastinggids 2006 direct in onze webwinkel" hspace="5" src="/images/themas/dossierpaginas/klein/belastingdienst_envelop.jpg" width="115" align="right" vspace="5" border="0">De Belastinggids 2006 van de Consumentenbond is een leidraad voor consumenten om de  jaarlijkse belastingaangifte te doen. In de gids, die vandaag verschijnt, beschrijft de bond onder andere de mogelijkheden om minder belasting over gespaard vermogen te betalen. Verder zet de Belastinggids alle veranderingen in de aangifte over 2005 op en rij. Met behulp van de uitgebreide toelichting kunnen consumenten de formulieren zelf zo voordelig mogelijk invullen.

Naast deze uitleg geeft de Consumentenbond ook tips in de Belastinggids. Eén van die tips is bijvoorbeeld voor jonge samenwonenden of stellen die korter dan vijf jaar samenwonen. Voor deze groep kan het extra belangrijk zijn om bij de aangifte inkomstenbelasting te kiezen voor het fiscale partnerschap. Als een van beiden komt te overlijden, heeft de overblijvende partner dan namelijk voor het successierecht recht op een veel hogere vrijstelling. Wel is dan ook een notarieel samenlevingscontract noodzakelijk.

Cd-rom
Bij de Belastinggids zit ook een cd-rom met als basis het officiële programma van de Belastingdienst. De Belastinggids 2006 (inclusief de cd-rom) is te bestellen bij de Klantenservice van de Consumentenbond, telefoonnummer 070 - 445 45 45 of via de webwinkel.

Leden van de Consumentenbond betalen tijdelijk voor de Belastinggids €13,75 (normaal €16), niet-leden betalen €19,50. (De prijzen zijn exclusief €2,50 verzendkosten). De Belastinggids 2006 is tevens verkrijgbaar in de winkel.

<img height="117" alt="" src="/images/webwinkel/boeken/b_belastinggids_2006.jpg" width="81" border="0">

Download de inhoudsopgave (pdf)

Bestel de Belastinggids 2006 in de webwinkel

Elk jaar de Belastinggids ontvangen? Neem een abonnement op de Geldgids.