icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Prijspeiling Consumentenbond: Hornbach goedkoopste bouwmarkt

Nieuws|

Gepubliceerd op:22 maart 2007


Doe-het-zelvers kunnen voor hun goedkoopste klusboodschappen het beste een bezoek brengen aan bouwmarktketen Hornbach. Uit de prijspeiling in de Consumentengids van april blijkt dat Hornbach 6% tot 9% goedkoper is dan de bouwmarkten van Big Boss, Fixet, Formido, Gamma, Karwei, Multimate, Praxis, Doeland en Hubo.

Wie via internet zijn klusspullen bestelt, kan nog goedkoper uit zijn. Www.bouwmarktconcurrent.nl en www.handig.nl zijn gemiddeld 20% goedkoper dan de reguliere bouwmarkten. Het assortiment van de internetbouwmarkten is beperkter, maar kan dus qua prijs flink schelen in de portemonnee. Bij aankopen op internet worden meestal bezorgkosten gerekend, bij een besteding boven €150 zijn deze vaak gratis.

Korting klantenkaart
De Consumentenbond heeft een onderzoek uitgevoerd bij de (internet)bouwmarkten naar de prijzen van producten als boormachines, toiletaccessoires, muurverf en tuingereedschap. Buiten internet is Hornbach het voordeligst, maar de verschillen met de andere bouwmarkten worden kleiner als je de kortingen van klantenkaarten meerekent.