icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Heeft u uw ogen laten laseren?

Nieuws|

Gepubliceerd op:31 januari 2007


De Consumentenbond is op zoek naar mensen die hun ogen hebben laten laseren. In 2007 gaan wij een nieuw onderzoek doen naar de ooglaserklinieken en wij zijn op zoek naar mensen die geïnterviewd willen worden over dit onderwerp.

Wij willen graag weten op basis van welke informatie u voor een bepaalde kliniek heeft gekozen en op basis van welke informatie u een kliniek zou kiezen als u het nog een keer over zou moeten doen. Ook willen wij graag weten hoe belangrijk u bepaalde onderwerpen vindt.

Indien u zich op wilt geven voor een interview kunt u een e-mail met uw naam en contactgegevens sturen naar Ramona de Jong, onderzoeker Gezondheidszorg of een kaartje sturen naar Consumentenbond, t.a.v. Ramona de Jong, Antwoordnummer 2259, 2502 VB DEN HAAG. Er wordt dan contact met u opgenomen.

Wij zijn tevens op zoek naar een beperkt aantal mensen dat binnenkort een laserbehandeling ondergaat. De Consumentenbond wil graag meekijken tijdens het proces van het uitzoeken van een kliniek tot de nazorg. Indien u van plan bent om binnenkort uw ogen te laten laseren en u vindt het geen bezwaar dat wij met u meekijken dan kunt u een mail sturen naar Martine Koetsier, redacteur Consumentengids. Er wordt dan contact met u opgenomen.