icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Lange rijen voor Casema

Nieuws|

Gepubliceerd op:4 januari 2007


CasemaCasema heeft in korte tijd 17.000 wanbetalers afgesloten. Dat leidt er toe dat klanten massaal contact zoeken met het kabelbedrijf en Casema deze dagen voor iedereen niet goed bereikbaar is.

De Consumentenbond is bezorgd over de actie van Casema. Op de eerste plaats omdat mensen ook onterecht afgesloten kunnen worden, bijvoorbeeld als er een betalingsachterstand is door een administratieve fout van Casema zelf. Zij komen zonder televisie of misschien ook internet en telefonie te zitten, maar kunnen Casema nu wellicht niet snel bereiken. Op de tweede plaats omdat mensen met terechte klachten, bijvoorbeeld over internettelefonie, er nu maar moeizaam doorkomen bij de klantenservice.

Geld terug
De Consumentenbond vindt dat Casema verantwoordelijk is voor de gevolgen van de keuze om de wanbetalers tegelijk af te sluiten. Bij Radio West heeft Casema woensdagavond 3 januari in discussie met de Consumentenbond toegezegd geld terug te geven aan mensen die buiten hun schuld problemen ondervinden. De bond houdt in de gaten of Casema deze belofte nakomt.