icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Nieuwe directeur Consumentenbond

Nieuws|

Gepubliceerd op:31 juli 2007


Lars Hooning wordt per 1 september de nieuwe directeur Maatschappelijke Belangenbehartiging bij de Consumentenbond. Hij is daarmee de opvolger van Klaske de Jonge, die eind april de bond verliet.

Bij de Consumentenbond blijft algemeen directeur Felix Cohen zich richten op de bedrijfsvoering, terwijl Lars Hooning de bond vooral extern zal vertegenwoordigen.

Uitdaging

lars hooningDe 43-jarige Hooning was de afgelopen zeven jaar werkzaam als directeur van de brancheorganisatie voor de basismetaalindustrie (VNMI). Ook bekleedt hij momenteel een managementfunctie bij de vereniging van metaalwerkgevers (FME-CWM). Voor die tijd werkte Hooning vijf jaar bij het Gemeentelijk Havenbedrijf Rotterdam. Hooning groeide op in Egmond aan Zee, maar woont al jaren in Rotterdam. Hij is afgestudeerd jurist, met onder meer specialisaties op het gebied van bestuurskunde en public affairs. Hooning ziet het als uitdaging om het belang van de consument te gaan behartigen, nadat hij zeven jaar de belangen van producenten heeft vertolkt.