icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Consumentenbond op de Jonge Gezinnen Beurs

Nieuws|

Gepubliceerd op:29 oktober 2008


Op 30, 31 oktober en 1 en 2 november is de Consumentenbond aanwezig op de Jonge Gezinnen Beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit jaar kunnen bezoekers terecht bij de babyfluisteraar of een minimake-over krijgen. Ook de Consumentenbond is met een stand aanwezig op de Jonge Gezinnen beurs.

<img height="158" hspace="0" src="jongegezinnen_in_player.jpg/{_document}/hippogallery:original" width="201" border="0" mslinkref="true" data-type="hippogallery:original" data-uuid="c53cb360-6b32-46f4-8bd6-9fb083966be9">

Tijdens de Jonge Gezinnenbeurs kunnen bezoekers een indruk krijgen welke producten de Consumentenbond test voor jonge gezinnen en kans maken op een gratis kennismaking met de Consumentenbond.

Makkelijk kiezen

In het enorme aanbod van nieuwe producten en diensten voor jonge gezinnen is het vaak lastig kiezen wat de beste koop of een voordelige keuze is. Zeker wanneer het gaat om producten die bijvoorbeeld van invloed zijn op de veiligheid van het gezin, het juiste autostoeltje of een goede kinderfiets. De Consumentenbond wil met zijn vergelijkende tests kiezen voor consumenten makkelijker maken.