icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Nationale Afmeld Wedstrijd gestart

Nieuws|Consumenten met slimme en originele ideeën over hoe je ongewenste reclame kunt blokkeren, of hoe je andere irritante benaderingen kunt vermijden, kunnen meedoen aan de Nationale Afmeld Wedstrijd. De Consumentenbond start deze prijsvraag op consumentenbond.hyves.nl. De beste afmeldtip levert een iTunes Card op ter waarde van 100 euro.

Gepubliceerd op:2 oktober 2009


Details over de prijsvraag zijn te vinden op de hyve van de bond. Het plaatsen van de gouden tip kan tot en met vrijdag 9 oktober. De juryleden Ot van Daalen van Bits of Freedom, Arnoud Engelfriet van ICTRecht en Bart Combée van de Consumentenbond kiezen het beste idee.

Afmeldwizard

Voor consumenten die zich ergeren aan ongewenste telefoontjes, sms-jes en reclame in de brievenbus organiseert de Consumentenbond van maandag 28 september tot en met 2 oktober de Nationale Afmeldweek. Dit is dé actieweek die mensen meer bewust moet maken van hun digitale schaduw en wat zij daar zelf aan kunnen doen. De Afmeldwizard op consumentenbond.hyves.nl biedt tien praktische handreikingen om een einde te maken aan ongevraagde aanbiedingen.