icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Winnaars CB Awards

Nieuws|Vanochtend werden in Amsterdam de Awards van de Consumentenbond uitgereikt. Na ruim 3000 inzendingen en bijna 16.000 stemmen zijn de winaars van de Topper en Flater Awards bekend. De Topper Award in de categorie Geld & Verzekering is gewonnen door ASN Bank/ Rabobank/ Triodos Bank als rotsen in de branding. Icesave spaarrekeningen kreeg in deze categorie de Flater uitgereikt. In de categorie Elektronica & Communicatie is de Topper Award naar TomTom autonavigatie gegaan. De Flater Award kwam in handen van Ziggo helpdesk.

Gepubliceerd op:24 april 2009


"We hopen dat deze Awards de consument attenderen op de grote kwaliteitsverschillen tussen zowel producten als diensten", aldus de nieuwe algemeen directeur van de Consumentenbond Bart Combée. "Hopelijk zien de bedrijven de Awards als een stimulans om scherp en innovatief te blijven, en te verbeteren waar nodig."

Lees het uitgebreide factsheetmet reacties van consumenten over de winnaars en de andere genomineerden.

Over de Consumentenbond Awards

Duizenden consumenten hebben gehoor gegeven aan de oproep van de Consumentenbond om een product/dienst in te dienen via de website. Uit de ruim 3000 inzendingen heeft een deskundig team van de Consumentenbond 8 goed gewaardeerde producten en diensten voor de Topper Awards genomineerd en 10 slecht gewaardeerde producten en diensten voor de Flater Awards. Bijna 16.000 consumenten hebben op deze nominaties gestemd. De producten/diensten met de meeste stemmen in de categorieën Elektronica & Communicatie en Geld & Verzekering hebben vandaag een Award in ontvangst mogen nemen. Dit nieuwe initiatief van de Consumentenbond zal jaarlijks terugkeren.

De uitslag van de CB Awards.