icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

60.000 abonnees voor DigitaalGids

Nieuws|De DigitaalGids van de Consumentenbond is nu met 60.000 abonnees het op één na grootste en onafhankelijke magazine onder de PC-bladen in Nederland. Mevrouw Sluimer uit Hoofddorp is de 60.000e abonnee van de DigitaalGids en is op 17 augustus feestelijk in het zonnetje gezet

Gepubliceerd op:18 augustus 2010


digitaalgids mijlpaalMevrouw Sluimer:'Ik ben al een paar jaar lid van de Consumentenbond en af en toe kocht ik de Digitaalgids, als er iets interessants in staat. Ik heb een proefabonnement genomen en dat beviel zo goed dat ik lid geworden ben'. Uit handen van Bart Combée, directeur Consumentenbond ontving mevrouw een iPad met testfilmpjes van de Consumentenbond.

Praktische informatie

De Digitaalgids richt zich op de ict-gebruiker die bij het ontdekken en gebruiken van nieuwe digitale producten, diensten en gebruiksmogelijkheden een steun in de rug nodig heeft. Het blad verschijnt tweemaandelijks, en bestaat uit een mix van vergelijkende testen, onafhankelijk onderzoek, praktische informatie en consumentenrecht. De Digitaalgids bestaat sinds 2001.

Op de foto: Vincent van Amerongen, hoofdredacteur DigitaalGids demonstreert de iPad aan mevrouw Sluimer.