icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

'Hoe veilig is uw PC?' op 50PlusBeurs

Nieuws|Leden van de Consumentenbond die de 50PlusBeurs in Utrecht bezoeken, kunnen op de stand van de Consumentenbond een gratis Thuis Test voor de PC verkrijgen. De test vindt verouderde programma's in Windows-software. Voor een goed beveiligde computer is het belangrijk dat er geen verouderde programma's op staan, die bevatten vaak fouten en kwetsbaarheden ('lekken'). 'Hoe veilig is uw PC?' is het thema van de stand, gekoppeld aan de campagne voor veilig internetten: Laat je niet hacken!

Gepubliceerd op:15 september 2010


logoBeursbezoekers die op de stand lid worden van de Consumentenbond, krijgen naast de Thuis Test een van de boeken Slim internetten of De leukste gratis software 2 cadeau. Een proefabonnement van 3 nummers afsluiten op de Consumentengids kan ook. Zowel het lidmaatschap als proefabonnement geeft toegang tot online informatie. Met vergelijkende tests zoals internetbeveiligingspakketten maakt de Consumentenbond het kiezen op basis van volledige informatie voor consumenten makkelijker.

Actieve 50-plussers

De 50PlusBeurs is de jaarlijkse beurs voor actieve 50-plussers. De deuren van de Jaarbeurs in Utrecht zijn van woensdag 15 tot en met zondag 19 september geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Bezoekers kunnen onder andere winkelen, lezingen bijwonen en deelnemen aan workshops.