icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Alles weten over tv-kijken?

Nieuws|De Consumentenbond is gestart met de website www.allesovertvkijken.nl . De ontwikkelingen op dit gebied zijn de afgelopen jaren in een stroomversnelling geraakt. Met het weblog allesovertvkijken.nl wil de bond inventariseren welke vragen er leven onder consumenten op tv-gebied.

Gepubliceerd op:18 mei 2010


allesovertvkijkenDoor de snelle ontwikkelingen ziet de consument door de bomen het bos niet meer in televisieland, laat staan in HD. Op allesovertvkijken.nl is informatie te vinden is over 3D, dvd-spelers, digitale televisie, providers en natuurlijk televisies. Bezoekers vinden
er filmpjes, columns, howto's, nieuwsberichten, previews, polls en tips, maar ook praktische informatie over bijvoorbeeld foto's kijken via de USB van je televisie of hoe digitale televisie op te nemen.

Interactie

Het weblog is nog volop in ontwikkeling. Consumenten kunnen op allesovertvkijken.nl hun vraag stellen of zelf tips geven aan andere consumenten. De informatie op de site wordt steeds aangepast aan de vragen die zijn. Inmiddels hebben al meer dan 30.000 consumenten het weblog bezocht.