! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Tarieven Consumentenbond blijven gelijk

Nieuws|De Consumentenbond heeft besloten de voorgenomen btw-verhoging van 6% naar 9% niet door te belasten naar leden. Hierdoor kunnen de lidmaatschapstarieven in 2019 gelijk blijven aan 2018.

Gerard Spierenburg

Gerard Spierenburg , Woordvoerder Gepubliceerd op:15 november 2018

consumentenbond-vlaggen

De tarieven zijn goedgekeurd door de Bondsraad, het ledenparlement van de Consumentenbond.  Per 1 januari 2019 gelden de volgende prijzen:

Consumentenbond Basis

De prijs voor het lidmaatschap Basis blijft €5,75 per maand. Met dit lidmaatschap hebben consumenten exclusief toegang tot de online tests, krijgen ze hulp bij kwesties over aankoop, garantie en voorwaarden, ontvangen ze de wekelijkse nieuwsbrief en krijgen ze korting op boeken en e-books.

Consumentenbond Extra

Consumenten die het Consumentenbond Extra lidmaatschap afsluiten, betalen €7,50. Dit lidmaatschap biedt dezelfde voordelen als Consumentenbond Basis, aangevuld met 11 x per jaar de Consumentengids en toegang tot het online archief van de Consumentengids tot 5 jaar terug.

Het jaarlidmaatschap

Het jaarlidmaatschap kan sinds 2015 niet meer worden afgesloten. Voor consumenten die nog een jaarlidmaatschap hebben, blijft Consumentenbond Basis €57 per jaar, Consumentenbond Extra blijft €75,50 per jaar.

Tijdschriften

Naast de Consumentengids geeft de Consumentenbond een aantal gespecialiseerde tijdschriften uit: de Digitaalgids, Geldgids en Gezondgids. De prijzen van deze abonnementen blijven per 2019 ook gelijk.

Bekijk het overzicht van alle tarieven (pdf).