icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Tests Consumentenbond ook beschikbaar voor niet-leden

Nieuws|Consumenten die geïnteresseerd zijn in specifieke testinformatie van de Consumentenbond kunnen sinds kort uitgebreide testrapporten kopen. Voor leden zijn de testrapporten gratis. Niet-leden betalen er tussen de €2 en €4,50 voor, afhankelijk van de productgroep.

Babs van der Staak

Babs van der Staak , Woordvoerder Gepubliceerd op:11 januari 2018

testrapport-tablet

Per productgroep is de informatie overzichtelijk vormgegeven, inclusief productfoto’s, aanraders en detailinformatie. Elk testrapport bevat een complete testtabel met alle geteste producten, gedetailleerde informatie, inclusief eventuele Beste Koop en Beste uit de Test en een koopwijzer vol praktische kooptips.

Top 5 populaire tests

In totaal zijn er 22 verschillende testrapporten verkrijgbaar, waarbij gelet is op de behoefte van webbezoekers. In de top 5 van meest gewilde testrapporten staat matrassen met stip bovenaan. Gevolgd door televisies, laptops, stofzuigers en printers. Ook tests van smartphones, CV-ketels, e-readers en kinderwagens zijn populair. Verder variëren de onderwerpen van tablets en e-bikes tot espressomachines en vaatwassers. De testrapporten zijn in pdf verkrijgbaar in de webwinkel van de Consumentenbond.

Lees ook: