icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Archief Online muziek luisteren

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Online muziek luisteren.


2018

Eerste indruk | 17 september 2018

YouTube Premium

YouTube heeft sinds kort een abonnement: YouTube premium. Hiermee luister je muziek en kijk je YouTube video’s zonder reclame. Is deze dienst zijn €12 per maand waard?

Eerste indruk | 23 augustus 2018

Ikea Eneby

Een bluetooth-speaker van Ikea. De stoffen voorkant geeft de speaker een klassiek uiterlijk. Maar we hebben beter geluid gehoord.

Eerste indruk | 20 maart 2018

Mighty voor Spotify

Met de Mighty Audio muziekspeler kun je naar Spotify luisteren zonder smartphone. Ideaal tijdens het hardlopen?

Nieuws | 18 januari 2018

Traag wifi door Android en Chromecast of Google Home

Trage wifi wordt mogelijk veroorzaakt door Android in combinatie met je Chromecast of Google Home. Google meldt op haar website dat de oorzaak bekend is en brengt vandaag een oplossing uit via Google Play.

2017

15 september 2017

Tips voor het gebruiken van Spotify

Spotify is ideaal als je van muziek houdt. Er zijn miljoenen nummers om uit te kiezen, te beluisteren op onder meer computer, tablet, smartphone.

3 augustus 2017

Radio luisteren op je smartphone

Er zijn veel mogelijkheden om naar de radio te luisteren op je smartphone, ook zonder mobiel internet.

Nieuws | 21 april 2017

Muziek luisteren bij T-Mobile mag buiten de bundel om

T-Mobile mag streaming muziek van onder meer Spotify aanbieden buiten de internetbundel om. De rechter heeft besloten dat het opgelegde verbod van toezichthouder ACM (Authoriteit Consumenten Markt) onterecht is.

Eerste indruk | 31 maart 2017

Soundcloud Go+

Soundcloud is een platform waar muzikanten zelf muziek kunnen delen. Met het betaalde abonnement Go+ heeft het platform nu ook gelicenseerde muziek van grote platenmaatschappijen.

Eerste indruk | 20 maart 2017

Aftershokz Trekz Titanium

Geen dopjes in je oren, deze Aftershokz-koptelefoon zit net vóór je oren. De muziek komt via je jukbeenderen binnen. Je oren blijven dus vrij, waardoor je naast muziek ook omgevingsgeluid hoort.

9 januari 2017

Podcasts: how-to

Een podcast is een soort radio-uitzending op internet. Je kunt kiezen uit duizenden programma’s. Ze komen automatisch binnen op je smartphone, tablet of computer.

2016

Eerste indruk | 7 november 2016

Spotify op nieuwe Samsung en Android tv's

Muziekdienst Spotify verschijnt op steeds meer apparaten, zoals op tv's. Sinds oktober van dit jaar beschikken alle nieuwe Samsung-televisies over een Spotify-app, en ook op alle Android-tv’s kun je de Spotify-app downloaden.

25 augustus 2016

Met welke streamingdienst kun je het best gratis muziek luisteren?

Voor €10 per maand luister je bij elke streamingdienst onbeperkt muziek. Bij sommige aanbieders kun je ook muziek luisteren zónder te betalen. Wij keken waar je het best gratis muziek kunt luisteren en wat de beperkingen zijn.

17 augustus 2016

Online muziek luisteren

Online muziekdiensten schieten als paddenstoelen uit de grond. Bij welke diensten kun je online muziek luisteren en wat zijn de verschillen?

19 mei 2016

Archief Online muziek luisteren

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Online muziek luisteren.

19 mei 2016

Online muziek luisteren

Welke streamingdiensten bestaan er allemaal en hoe kun je naar streaming muziek luisteren?

2015

Eerste indruk | 13 november 2015

Sonos Play:5

De nieuwe Sonos Play:5 is een draadloze speaker en met de toevoeging van de software Trueplay kan het geluid worden afgestemd op de ruimte. Dit bleek verrassend goed te werken.

Eerste indruk | 20 oktober 2015

Google Chromecast Audio

Met de Google Chromecast audio kun je draadloos muziek streamen naar je hifi-set of actieve speakers. Het afspelen van muziek vanuit Spotify is een fluitje van een cent en het klinkt goed.

Nieuws | 1 oktober 2015

Nieuwe Google Chromecast en Chromecast Audio

Google heeft een nieuwe versie van Chromecast voor je tv op de markt gebracht. Ook introduceerde het bedrijf Chromecast Audio. Daarmee stream je muziek van je mobiele apparaat naar je hifiset of actieve speakers.

Eerste indruk | 1 oktober 2015

Rocki Play

Met een wifi-audiostreamer kun je bijvoorbeeld met Spotify Connect, draadloos muziek streamen naar je geluidsinstallatie. Wij probeerden de vrolijk gekleurde Rocki Play.

Eerste indruk | 1 oktober 2015

Gramofon

Met een wifi audiostreamer kun je bijvoorbeeld via Spotify Connect, draadloos muziek streamen naar je bestaande geluidsinstallatie. Wij probeerden de strak vormgegeven Gramofon.


Filter op artikelen

Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in