icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Alle artikelen

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond

Tester (32 - 40 uur)

Ben jij een Tester die de Consumentenbond gaat helpen haar ambities waar te maken? Houd je van uitdagingen, zet je de klant altijd centraal en probeer jij dagelijks je werk beter en slimmer te doen? In het gilde Productontwikkeling worden onze online producten ontwikkeld en beheerd. We zijn op zoek naar een tester voor 1 of meerdere teams.


Wat ga je doen bij de Consumentenbond?

Onze online producten en diensten, waaronder de productvergelijkers, spelen een centrale rol in de strategie van de Consumentenbond. Samen zorgen wij dat moeilijke keuzes voor consumenten makkelijker worden.

Als tester ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor het opleveren van online features en applicaties die gebruikt worden door miljoenen Nederlanders. Alles klopt pas wanneer jij er naar gekeken hebt.

In sprints van 2 weken vertaal jij userstories en acceptatiecriteria naar testscripts en voert deze ook uit. Je richt je op nieuwe én bestaande functionaliteiten en werkt ook continu aan de verbetering van onze ontwikkelprocessen. Je deelt inzichten met collega’s binnen en buiten je team. En levert vanuit jouw testrol een bijdrage aan de sprintplanning, reviews en retrospectives.

Met welke collega's ga je samenwerken?

Je werkt in het multidisciplinaire en zelfsturende team dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en beheer van onze online features en applicaties. Je werkt nauw samen met andere testers, architecten, developers, webmasters, scrum masters en product owners.

Wie zoeken wij?

Je werkt graag autonoom en zelfstandig. Je bent gestructureerd, houdt overzicht en voelt je thuis in een team vol ambitie. Je bent proactief en bedenkt liever vooraf hoe iets beter kan, dan achteraf de beste oplossing. Ook pas je bij de kernwaarden:

 • Ondernemend
 • Samenwerkend
 • Eerlijk

Verder breng je mee:

 • Minimaal 2 jaar ervaring als tester in een professionele developmentomgeving.

 • Ervaring met ketentesten, user stories, testscripts en regressietests.

 • Je bent proactief en zoekt de samenwerking op.

 • Je durft vragen te stellen en steekt je mening niet onder stoelen of banken.

 • Je kunt snel schakelen en houdt van aanpakken.

Dit is de Consumentenbond

De Consumentenbond is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk. Achter de schermen werken wij aan de digitale oplossingen van morgen.

In zelfsturende gildes (holocracy) schakelen we snel en effectief en pakt iedereen de vrijheid én verantwoordelijkheid om het werk naar eigen inzicht in te richten. In een fris en hip kantoor met alle ruimte voor pionieren, creativiteit en nieuwe manieren van werken.

Wat bieden wij?

 • Een rol binnen een organisatie die écht impact maakt.
 • Salarisschaal 19 (maximaal €5.188 bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
 • Inschaling is mede afhankelijk werkervaring.
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals 35 verlofdagen en een eindejaarsuitkering.
 • Een frisse open werkomgeving met flexplekken en een interne tafeltenniscompetitie.
 • Veel ruimte voor ondernemerschap binnen de zelforganiserende teams.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren en gelijkblijvende economische omstandigheden.

Contactpersoon

Susanne de Jong vertelt je graag meer. Bel of whatsapp haar via 06-53478895 of stuur een e-mail naar sdjong@consumentenbond.nl.

Solliciteer nu

Wij volgen de sollicitatiecode van de NVP. De Consumentenbond hecht er waarde aan dat iedereen die solliciteert op een vacature een bericht krijgt. Heb jij 4 weken na het indienen van je sollicitatie nog niets gehoord, neem dan even contact met ons op.

Solliciteer nu

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond

Alle artikelen

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond