icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Alle artikelen

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond

Stageplaats online videoredacteur/camjo

De Consumentenbond maakt al jaren video’s voor de website en het Youtube-kanaal. Ons doel is om relevante, leuke en aantrekkelijke video’s te maken die de Consumentenbond en al zijn activiteiten belichten. De onderwerpen zijn divers: consumentenelektronica, huishoudelijk, vervoer, financiële onderwerpen, gezondheid en voeding.


Wat houdt de stage van online videoredacteur/camjo in?

Tijdens de stage is het de bedoeling dat je zelf filmt en monteert, maar dat je ook de video’s inhoudelijk voorbereidt in samenwerking met onze onderzoekers (opzet, script en voice-over). Je wordt hierbij uiteraard begeleid, maar het is de bedoeling dat je deze basisvaardigheden goed beheerst en dat je snel en zelfstandig kunt werken. Ook het promoten van de video’s online, diverse productionele werkzaamheden rondom de video’s, het meedenken over nieuwe videorubrieken en creatieve invalshoeken behoren tot je taken. Verder ben je sociaal, communicatief, flexibel en sta je stevig in je schoenen.

We monteren met het montagepakket Adobe Première Pro CC en we filmen onder andere met een Sony NEX5, de Canon 5D Mark III en met de Panasonic GH4 (4K). Verder hebben we een verborgen camera, een eigen videostudio met blue screen, een slider, autocue en een GoPro. De stage die we bieden is veelzijdig en divers en de invulling is in overleg. Eigen inbreng hierin is gewenst.

Stagedatum en vergoeding

De startdatum en lengte van de stage liggen niet vast en zijn in overleg in te vullen (minimumperiode is 4 maanden). De Consumentenbond werkt met een vaste stagevergoeding van €227 per maand voor een mbo-stage en €273 bruto voor een hbo-stage bij een fulltime dienstverband (40 uur per week).

Heb je interesse, stuur dan je motivatiemail, cv en een (online) portfolio waar je per video aangeeft wat jouw aandeel daarin is geweest.

Meer informatie in te winnen bij: Faridèh Ladrak, Producent, telefoonnummer 070 - 445 41 23 en video@consumentenbond.nl.

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond

Alle artikelen

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond