! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Alle artikelen

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond

Financieel Controller (32-40 uur)

2 juli 2021 - Ben jij een ervaren administrateur? Ben je accuraat, kritisch én heb je een sterk analytisch vermogen? Dan is de Consumentenbond op zoek naar jou!


Wat ga je doen bij de Consumentenbond?

Je bent in je rol van financieel controller verantwoordelijk voor alle werkzaamheden die behoren bij de grootboekadministratie. Waaronder het voeren van de BTW-, project-, activa- en verplichtingenadministratie. Je assisteert bij het opstellen van de P&C producten, waaronder de jaarrekening. Ook verzorg je de crediteurenadministratie bij afwezigheid van de crediteuren-administrateur of bij piekmomenten. Je werkt hierbij zowel zelfstandig als in teamverband.

Je bent vanuit jouw expertise betrokken bij andere projecten binnen de organisatie. Je bent key-user voor de software binnen de cirkel FA.

Met welke collega's ga je samenwerken?

Je werkt vanuit de cirkel Financiën Planning & Control, dit is je basisteam. Het doel van dit team is een optimale financiële dienstverlening binnen de Consumentenbond, afgestemd op de wensen van de organisatie en in lijn met wettelijke richtlijnen, zodat het financiële proces effectief en efficiënt wordt ingevuld.

Wie zoeken wij?

Een ervaren administrateur! Het spreekt je aan om in een cultuur te werken waarbij zelfstandigheid en proactiviteit belangrijk zijn. De kernwaarden van de Consumentenbond zijn je op het lijf geschreven.

Ondernemend
Je werkt doelgericht aan het op gestructureerde wijze verzamelen, vastleggen en verwerken van financiële gegevens waarbij efficiency, juistheid en tijdigheid voorop staan.

Samenwerkend
Je betrekt de juiste mensen en werkt gericht samen aan het kerndoel.

Eerlijk 
Je communiceert open over je bijdrage aan de kerndoelen en de voortgang van je projecten.

Het volgende breng je mee

 • Je hebt een relevante afgeronde HBO-opleiding (bijvoorbeeld SPD, of HEAO – BE)
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt het analytisch vermogen om problemen te kunnen identificeren en vervolgens op te lossen.
 • Je werkt accuraat.
 • Je durft kritische vragen te stellen en oplossingen aan te geven.
 • Je hebt ervaring en affiniteit met ERP-systemen bij voorkeur Unit 4 Financials en Assets.
 • Je bent een Excel-expert.
 • Je hebt affiniteit met Power-BI.

Dit is de Consumentenbond

De Consumentenbond is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk. Onze ambitie is om iedereen in Nederland zekerheid en gemak te bieden bij moeilijke beslissingen die hen raken. Dit doen we door bedrijven en overheden scherp te houden en de klant te ondersteunen.

De organisatiestructuur is opgebouwd uit zelforganiserende teams (cirkels) verdeeld in diverse vakgebieden (gildes). Vanuit je rol binnen jouw vakgebied lever je een bijdrage aan de organisatie breed of specifiek aan een propositieteam. De gildes zijn zelforganiserend. Een traditionele managementstructuur kennen we niet.

Wat bieden wij?

 • Een rol binnen een organisatie die écht impact maakt.
 • De kans je vakmanschap in te zetten en hiermee honderdduizenden mensen in Nederland te helpen.
 • Een frisse open werkomgeving met flexplekken en een interne tafeltenniscompetitie.
 • Veel ruimte voor ondernemerschap binnen de zelforganiserende teams.
 • Een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder 35 verlofdagen en een eindejaarsuitkering.
 • Een aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vast contract.
 • Salaris ligt tussen de €2.655 en maximaal €5.056 bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Inschaling is mede afhankelijk van je werkervaring.

Contactpersoon

Voor aanvullende informatie over deze functie neem je contact op met Marilyn Bonnet, routebepaler van de sub-cirkel Financiële Administratie, telefoonnummer (070) 445 4126. Dit is ook de persoon aan wie je de sollicitatiebrief richt. Voor vragen over de procedure neem je contact op met de cirkel Mensenwerk, telefoonnummer (070) 445 44 81/45 39.

Sollicitatieprocedure

Zolang de vacature beschikbaar is op onze site, kun je reageren. Staat de vacature niet meer online dan is de selectie gestart. Bij een groot aantal reacties besluiten we mogelijk de reactietermijn te verkorten. We brengen je zo spoedig mogelijk op de hoogte of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Wij volgen de sollicitatiecode van de NVP. De Consumentenbond hecht er waarde aan dat iedereen die solliciteert op een vacature een bericht krijgt. Heb jij 4 weken na het indienen van je sollicitatie nog niets gehoord, neem dan even contact met ons op.

Solliciteer nu

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond

Alle artikelen

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond