icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Frontend developer

Zorg jij dat consumenten vinden wat ze zoeken en krijgen waar ze recht op hebben? De Consumentenbond test meer dan 200 producten en diensten per jaar. Inclusief een heleboel producten en diensten die jij, je familie en vrienden overwegen aan te schaffen.

Dat doen we niet ‘op verzoek’, maar op eigen initiatief. En die kwaliteit zoeken we ook in jou, want bij de Consumentenbond werken we als team aan (nog!) betere dienstverlening. Voor alle Nederlanders. Kom jij als beste uit de test? En is dat gevoel wederzijds? Dan bouwen we graag samen aan een eerlijke, rechtvaardige en veilige markt voor alle consumenten in Nederland. Een rol met maatschappelijke impact en zichtbaarheid!

Wij zoeken een frontend developer die graag een bijdrage levert aan technische innovatie.

Wat ga je doen bij de Consumentenbond?

Als frontend developer ga je niet alleen maar hands-on ontwikkelen, maar krijg je te maken met meerdere uitdagingen. Zo zal het voorkomen dat je features uitwerkt in Vue.js voor onze server-side rendered componenten. Of je zet een nieuw grafisch ontwerp om naar onder andere unieke UI-features.  Samen met je collega’s pak je een verscheidenheid aan features op die door veel consumenten gebruikt zullen worden!

De stack waar je o.a. als Frontend developer mee te maken krijgt bestaat uit Vue.js, Node.js, Tailwind CSS en Webpack.

Met welke collega's ga je samenwerken?

Je werkt vanuit het gilde Technologie en Ontwikkeling waar je onderdeel bent van een gedreven team van collega’s. Je bent in een Scrum-team verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van het serviceplatform van de Consumentenbond. In dit team werk je samen met ontwikkelaars, informatieanalisten en onze IT-architect. Buiten het team heb je te maken met verschillende stakeholders, afhankelijk van de op te leveren features.

Wie zoeken wij?

Je werkt graag autonoom en zelfstandig. Je bent gestructureerd, houdt overzicht en voelt je direct thuis in een team vol ambitie. Je bent proactief en bedenkt liever vooraf hoe iets beter kan, dan achteraf de beste oplossing. En je zoekt actief de samenwerking op met je collega’s. Ook pas je bij de kernwaarden: ondernemend, samenwerkend en eerlijk.

Verder breng je mee

  • Een Bachelor- of Masterdiploma in Computer Science of vergelijkbaar.
  • Ervaring met Vue.js en/ of Node.js is een pré.
  • Je bent proactief en zoekt de samenwerking op.
  • Je kunt snel schakelen en houdt van aanpakken.

Wat bieden wij?

  • Een rol binnen een organisatie die écht impact maakt.
  • Salaris vanaf €3.220 tot maximaal €5.294 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, inschaling is mede afhankelijk van je werkervaring.
  • Een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder 35 verlofdagen en een eindejaarsuitkering.
  • Een frisse, open werkomgeving met flexplekken en een interne tafeltenniscompetitie; wij werken hybride waarbij jij (samen met het team) bepaalt wanneer je op kantoor werkt.
  • Veel ruimte voor ondernemerschap binnen zelforganiserende teams.
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren en gelijkblijvende economische omstandigheden.

Dit is de Consumentenbond

De Consumentenbond is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk. Achter de schermen werken wij aan de digitale oplossingen van morgen. In zelfsturende gildes (holocracy) schakelen we snel en effectief en pakt iedereen de vrijheid én verantwoordelijkheid om het werk naar eigen inzicht in te richten. In een fris en hip kantoor met alle ruimte voor pionieren, creativiteit en nieuwe manieren van werken.

Contactpersoon

Voor aanvullende informatie over deze functie neem je contact op met Linda van der Meer. Bel of whatsapp haar via 06-42 27 42 27 of stuur een e-mail naar lvdmeer@consumentenbond.nl.

Sollicitatieprocedure

Wij volgen de sollicitatiecode van de NVP. De Consumentenbond hecht er waarde aan dat iedereen die solliciteert op een vacature een bericht krijgt. Heb jij 4 weken na het indienen van je sollicitatie nog niets gehoord, neem dan even contact met ons op.

Solliciteer nu

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond