icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Alle artikelen

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond

Software Developer (32-40 uur)

Ben jij de Software ontwikkelaar die de Consumentenbond helpt haar ambities waar te maken? Houd je van uitdagingen en ben je bereid de handen uit de mouwen te steken? Ben je een kei in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van Middleware Services?


Wat ga je doen bij de Consumentenbond?

Vanuit de techniek (Java) heb jij je ontwikkeld tot een solution architect die ook strategisch lijnen weet uit te zetten. Als een drijvende kracht achter ons applicatielandschap bouwen onze development teams op jou, en jij op hen. Jouw doel is: de integratielaag van ons platform nóg slimmer maken. Dat doe je door een toekomstvast, integratie platform te bouwen ter verbetering van de continuïteit en wendbaarheid van onze development teams.

Samen maken wij impact

Bedenken. Bespreken. En doen. Dat is de sfeer in ons team bij de Consumentenbond. Samen werken we aan de digitale oplossingen van morgen. In zelfsturende teams schakelen we snel en effectief en pakt iedereen de vrijheid én verantwoordelijkheid om het werk naar eigen inzicht in te richten. In een fris en hip kantoor met alle ruimte voor pionieren, creatieve ideeën en nieuwe manieren van werken.

In welke omgeving ga je werken?

De Consumentenbond is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk. Op dit moment zijn we volop in beweging. Afgelopen jaar is een nieuwe strategie ontwikkeld waarbinnen ‘toonaangevend zijn in een digitale wereld’ centraal staat. Onze ambitie is om consumenten zekerheid en gemak te bieden bij moeilijke beslissingen die hen raken. Dit doen we op een proactieve, grensverleggende, samenwerkende en eerlijke manier.

Onderdeel van de strategie is ook de holacratische manier van werken. Dat betekent dat je werkt in zelfsturende teams (gildes en proposities) met veel ruimte voor proactiviteit, eigen invulling en je kunt in korte tijd bijsturen.

Je komt te werken in het gilde Productontwikkeling, een dynamische en veelzijdige groep mensen en met als doel om de producten en diensten van de Consumentenbond iedere dag een beetje beter te maken. We streven naar het realiseren van optimale business value in onze producten en diensten. Dit doen we door ieder kwartaal met alle gildes gezamenlijk een inschatting te maken van de inspanning en impact van de gestelde doelen.

Wie zoeken wij?

 • Ervaring in het ontwikkelen van flexibele en schaalbare software.
 • Ervaring met het realiseren van integratieketens in een service-omgeving.
 • Ook testscripts en regressietests zijn bekend terrein voor je.

Competenties

 • Samenwerken
 • Communicatief
 • Analytisch vermogen
 • Daadkrachtig
 • Resultaatgericht
 • Kwaliteitsgericht

Wat bieden wij?

 • Een rol binnen een organisatie die écht impact maakt.
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals 35 verlofdagen en een vaste eindejaarsuitkering.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Goed salaris tot € 5.188,- bruto per maand.

Meer weten?

Zin om te beginnen? Dan kijken we uit naar je cv. Wil je meer weten over de functie? Naam dan contact op met Susanne de Jong via 06-53478895 of sdjong@consumentenbond.nl.

Solliciteer nu

Wij volgen de sollicitatiecode van de NVP. De Consumentenbond hecht er waarde aan dat iedereen die heeft gesolliciteerd op een vacature bericht krijgt. Heb je na 4 weken na de publicatie van de vacature toch niets gehoord, neem dan even contact met ons op.

Solliciteer nu

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond

Alle artikelen

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond