! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Propositiemarketeer financieel (36-40 uur)

December 2021 - Unieke kans: propositiemarketeer financieel bij de Consumentenbond. Weet jij het lidmaatschap van de Consumentenbond nóg relevanter te maken? Door leden unieke, innovatieve en slimme producten, diensten en voordelen te bieden op financieel vlak?

Wat ga je doen bij de Consumentenbond?

Vanuit jouw rol als Propositiemarketeer financieel ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van financiële hulp binnen de lidmaatschapspropositie Geld & Recht en daarmee voor het Gelddeel van het Geld & Recht-lidmaatschap van de Consumentenbond. Je kerndoel is om consumenten te helpen om gemakkelijk en goed geïnformeerd financiële beslissingen te nemen.

Je bent gericht op het ontwikkelen en introduceren van nieuwe producten en diensten op financieel vlak. Denk aan hulp voor leden op het gebied van hypotheek, pensioen, beleggen, belasting en notariële kwesties. Daarnaast verbeter je de bestaande producten en diensten. Je managet het productportfolio, gaat partnerships aan, stuurt op optimale klant- en gebruikservaringen en bent mede verantwoordelijk voor de wervings-, behouds- en omzetdoelstellingen.

Met wie ga je samenwerken?

Je bent als Propositiemarketeer financieel een zeer belangrijk onderdeel van het lidmaatschapspropositieteam Geld & Recht. Dit multidisciplinaire team bestaat uit professionals op het gebied van communicatie, klantdata, productontwikkeling, customer journeys en belangenbehartiging.

Wie zoeken wij?

Een zelfstarter! Het spreekt je aan om in een cultuur te werken waarbij zelfstandigheid en pro-activiteit belangrijk zijn. De kernwaarden van de Consumentenbond zijn je op het lijf geschreven.

Ondernemend

Je werkt doelgericht op basis van data en klantinzichten waarbij progressie belangrijker is dan perfectie.

Samenwerkend

Je betrekt de juiste mensen en werkt gericht samen aan het kerndoel.

Eerlijk

Je communiceert open over je bijdrage aan de kerndoelen en de voortgang van je projecten.

Dit breng je mee

 • Een afgeronde academische opleiding en minimaal 6 jaar werkervaring.
 • Kennis van de financiële markt.
 • Ervaring in het aangaan van strategische commerciële partnerships.
 • Je bent ondernemend: externe oriëntatie, ziet kansen en creëert mogelijkheden.
 • Je stuurt op waarde, klantinzichten en data binnen een agile organisatie.
 • Ervaring met het ontwikkelen en lanceren van innovaties.
 • Je plaatst oplossingen niet alleen in het perspectief van het eigen werkveld, maar ook in een integraal organisatie-perspectief.    

Dit is de Consumentenbond

Consumentenbond. Op de wereld zodat jij de beste keuzes kunt maken en krijgt waar je recht op hebt. Dat is onze purpose. De Consumentenbond is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk.

De organisatiestructuur is opgebouwd uit zelforganiserende teams (cirkels) verdeeld in diverse vakgebieden (gildes) en kent geen traditionele management structuur.

Wat bieden wij?

 • Een rol binnen een organisatie die écht impact maakt.
 • De kans om honderdduizenden mensen in Nederland te helpen.
 • Een frisse open werkomgeving met flexplekken.
 • Veel ruimte voor ondernemerschap binnen de zelforganiserende teams.
 • Een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder 35 verlofdagen en een eindejaarsuitkering.
 • Een aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vast contract.
 • Een salaris dat ligt tussen minimaal €4.374 en maximaal €6.253 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (40 uur). Inschaling is mede afhankelijk van je werkervaring .

Contactpersoon

Voor aanvullende informatie over deze functie neem je contact op met Marcel van Venetïen, directeur Marketing, telefoonnummer (06-12 90 23 12). Dit is ook de persoon aan wie je de sollicitatiebrief richt. Voor vragen over de procedure neem je contact op met de cirkel Mensenwerk, telefoonnummer (070) 445 44 81/4539.

Sollicitatieprocedure

De reactietermijn op onze vacatures is 2 weken. Echter, zolang de vacature beschikbaar is op onze site, kun je reageren. Staat de vacature niet meer online dan is de selectie gestart. Bij een groot aantal reacties besluiten we mogelijk de reactietermijn te verkorten. We brengen je zo spoedig mogelijk op de hoogte of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Een assessment kan onderdeel uit maken van deze sollicitatieprocedure.

Wij volgen de sollicitatiecode van de NVP. De Consumentenbond hecht er waarde aan dat iedereen die solliciteert op een vacature een bericht krijgt. Heb jij 4 weken na het indienen van je sollicitatie nog niets gehoord, neem dan even contact met ons op.

Solliciteer nu

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond