! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Alle artikelen

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond

Scrum Master (32 - 40 uur)

Ben jij de Scrum Master die de Consumentenbond gaat helpen haar ambities waar te maken? Houd je van uitdagingen, zet je de klant altijd centraal en probeer jij dagelijks je werk beter en slimmer te doen? In het gilde Productontwikkeling worden onze online producten ontwikkeld en beheerd. We zijn op zoek naar een Scrum Master.


Wat ga je doen bij de Consumentenbond?

Onze online producten en diensten, waaronder de productvergelijkers, spelen een centrale rol in de strategie van de Consumentenbond. Samen zorgen wij dat moeilijke keuzes voor consumenten makkelijker worden.

Als Scrum Master faciliteer je de online teams in hun agile ontwikkeling. Samen met de ontwikkelteams ben je verantwoordelijk voor het opleveren van online features en applicaties die gebruikt worden door miljoenen Nederlanders. Je stuurt actief op het wegnemen van eventuele impediments. En neemt als het nodig is actief de leiding.

Met welke collega's ga je samenwerken?

Je komt terecht in het multidisciplinaire en zelfsturende team dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en beheer van onze online features en applicaties. Je bent in je rol de drijvende kracht achter het agile gedachtengoed en werkt in je teams nauw samen met ontwikkelaars, UX designers, product managers, product owners en testers. Ook heb je contact met alle stakeholders van die teams. Denk aan business stakeholders, content redactie maar ook de IT-architect en business analist. 

Wie zoeken wij?

Je werkt graag autonoom en zelfstandig. Met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel werk je op een collegiale wijze samen. Je faciliteert je scrum team op het juiste moment en bent hierin proactief, gestructureerd, houdt overzicht en voelt je thuis in een team vol ambitie. Je bedenkt liever vooraf hoe iets beter kan, dan achteraf de beste oplossing. Daarnaast pas je bij de kernwaarden:

 • Ondernemend
 • Samenwerkend
 • Eerlijk

Verder breng je mee:

 • Minimaal 3 jaar ervaring als Scrum Master in een professionele developmentomgeving.
 • Een hbo-diploma met relevant werk- en denkniveau.
 • Je durft vragen te stellen en communiceert hier constructief en open in.
 • Je hebt oog voor de gezonde werkrelatie met je collega.
 • Je kunt snel schakelen en houdt van aanpakken.
 • Je bent vaardig in het coachen en motiveren van teamleden.

Dit is de Consumentenbond

De Consumentenbond is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk. Achter de schermen werken wij aan de digitale oplossingen van morgen. In zelfsturende gildes (holocracy) schakelen we snel en effectief en pakt iedereen de vrijheid én verantwoordelijkheid om het werk naar eigen inzicht in te richten. In een fris en hip kantoor met alle ruimte voor pionieren, creativiteit en nieuwe manieren van werken.

Wat bieden wij?

 • Een rol binnen een organisatie die écht impact maakt.
 • Salarisschaal 19 (maximaal €5.188,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
 • Inschaling is mede afhankelijk van werkervaring.
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 35 verlofdagen en een eindejaarsuitkering.
 • Een frisse open werkomgeving met flexplekken en een interne tafeltenniscompetitie.
 • Veel ruimte voor ondernemerschap binnen de zelforganiserende teams.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren en gelijkblijvende economische omstandigheden.

Contactpersoon

Voor aanvullende informatie over deze functie neem je contact op met Linda van der Meer. Bel of whatsapp haar via 06-42 27 42 27 of stuur een e-mail naar lvdmeer@consumentenbond.nl.

Sollicitatieprocedure

Wij volgen de sollicitatiecode van de NVP. De Consumentenbond hecht er waarde aan dat iedereen die solliciteert op een vacature een bericht krijgt. Heb jij 4 weken na het indienen van je sollicitatie nog niets gehoord, neem dan even contact met ons op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond

Alle artikelen

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond