icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

SEA-Specialist (32 uur per week)

6 september 2022 - De Consumentenbond zet stevig in op het SEA-kanaal, hiermee werven we nieuwe leden via onze producttests, maar ook overstappers via onze vergelijkers zoals voor energie en zorgverzekeringen.
We zijn op zoek naar een door de wol geverfde SEA-specialist om de regie van deze competitieve campagnes op zich te nemen. Heb jij zin om in die uitdaging je tanden te zetten? Lees dan verder wat we je te bieden hebben.

Dit ga je doen bij de Consumentenbond

Vanuit jouw rol als SEA-Specialist ben je verantwoordelijk voor het opzetten, beheren, optimaliseren en rapporteren van SEA-campagnes in Google Ads en Microsoft Ads. Hiermee zorg je voor een impactvolle bijdrage aan de doelstellingen van de verschillende proposities.

Je vervult jouw rol als SEA-Specialist in meerdere teams die werken op basis van holacratische principes. Vanuit jouw vakinhoudelijke kennis draag je bij aan onze ledenwerving en het gebruik van onze diensten & vergelijkers.  

Met wie je gaat samenwerken

Je werkt vanuit het Gilde Communicatiekanalen, dit is je basisteam. Je bent onderdeel van een gedreven team van collega’s die samen verantwoordelijk zijn voor de paid en owned media van de Consumentenbond. In dit team werk je samen met de andere online specialisten, marketing automation & e-mail marketeers en de online redactie. Buiten het team heb je te maken met de databasemarketeers, data analisten, technisch en functioneel beheerders, campagnemanagers en marketeers.

Wie zoeken wij?

Een zelfstarter! Het spreekt je aan om in een cultuur te werken waarbij zelfstandigheid en proactiviteit belangrijk zijn. De kernwaarden van de Consumentenbond zijn je op het lijf geschreven.

 • Ondernemend
  Je werkt doelgericht op basis van data en klantinzichten waarbij progressie belangrijker is dan perfectie.
 • Samenwerkend
  Je betrekt de juiste mensen en werkt gericht samen aan het kerndoel.
 • Eerlijk
  Je communiceert open over je bijdrage aan de kerndoelen en de voortgang van je projecten.

Verder breng je mee:

 • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt 5+ jaar ervaring met Google Ads, Microsoft Ads en GDN.
 • Je bent gewend om te werken met hoge budgetten.
 • Ervaring met Adobe Analytics is een pré.
 • Je schrijft foutloos Nederlands.

Competenties

 • Accuraat
 • Resultaatgericht
 • Analytisch vermogen
 • Proactief

Dit bieden wij

 • Een rol binnen een organisatie die écht impact maakt.
 • De kans je vakmanschap in te zetten en hiermee honderdduizenden mensen in Nederland te helpen.
 • Een frisse open werkomgeving met flexplekken en een interne tafeltenniscompetitie.
 • Veel ruimte voor ondernemerschap binnen de zelforganiserende teams.
 • Een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder 35 verlofdagen en een eindejaarsuitkering.
 • Een aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vast contract.
 • Een salaris dat ligt tussen de €3.298 en €5.422 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Inschaling is mede afhankelijk van je werkervaring.

Dit is de Consumentenbond

De Consumentenbond is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk. Onze ambitie is om iedereen in Nederland zekerheid en gemak te bieden bij moeilijke beslissingen die hen raken. Dit doen we door bedrijven en overheden scherp te houden en de klant te ondersteunen.

Bij de Consumentenbond werken we sinds een paar jaar zelforganiserend op basis van holacratische principes. We hebben geen functieprofielen, maar iedereen maakt flexibele rollen aan die op dat moment nodig zijn. Daardoor is onze organisatie wendbaar en actiegericht. Elke rol heeft een eigen doel en eigen verantwoordelijkheden. Je kan meerdere rollen tegelijk op je nemen en meerdere collega’s kunnen dezelfde rol vervullen. Doordat elke rol een medewerker eigen verantwoordelijkheden geeft, is de Consumentenbond een platte organisatiestructuur. We werken zelfsturend. Je bent als het ware ondernemer binnen je eigen rol.

Contactpersoon

Voor aanvullende informatie over deze functie neem je contact op met Roy Smid, Lead digital performance teams, telefoonnummer 070 - 445 4117. Dit is ook de persoon aan wie je de sollicitatiebrief richt. Voor vragen over de procedure neem je contact op met de cirkel Mensenwerk, telefoonnummer  070 - 445 4481 of  070 - 445 4539.

Solliciteer nu

De reactietermijn op onze vacatures is 2 weken. Zolang de vacature beschikbaar is op onze site, kun je reageren. Staat de vacature niet meer online, dan is de selectie gestart. Bij een groot aantal reacties besluiten we mogelijk de reactietermijn te verkorten. We brengen je zo spoedig mogelijk op de hoogte of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Wij volgen de sollicitatiecode van de NVP. De Consumentenbond hecht er waarde aan dat iedereen die solliciteert op een vacature een bericht krijgt. Heb je 4 weken na het indienen van je sollicitatie nog niets gehoord, neem dan even contact met ons op.

Solliciteer nu

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond