! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Alle artikelen

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond

SEA Specialist (32-40 uur per week)

4 januari 2021 - De Consumentenbond zet stevig in op het SEA-kanaal. Hiermee werven we nieuwe leden via onze producttests, maar ook overstappers via onze vergelijkers zoals voor energie en zorgverzekeringen.
We zijn op zoek naar een door de wol geverfde SEA-specialist om de regie van deze competitieve campagnes op zich te nemen. Heb jij zin om in die uitdaging je tanden te zetten? Lees dan verder wat we je te bieden hebben.


Dit ga je doen bij de Consumentenbond

Vanuit jouw rol als SEA-Specialist ben je verantwoordelijk voor het opzetten, beheren, optimaliseren en rapporteren van SEA-campagnes in Google Ads en Microsoft Ads via de Adobe Advertising Cloud. Hiermee zorg je voor een impactvolle bijdrage aan de doelstellingen van de verschillende proposities.

Je vervult jouw rol als SEA-Specialist in meerdere teams die werken op basis van holacratische principes. Vanuit jouw vakinhoudelijke kennis draag je bij aan onze ledenwerving en het gebruik van onze diensten & vergelijkers.  

Met wie je gaat samenwerken

Je werkt vanuit het Gilde Communicatiekanalen, dit is je basisteam. Je bent onderdeel van een gedreven team van collega’s die samen verantwoordelijk zijn voor de paid en owned media van de Consumentenbond. In dit team werk je samen met de andere online specialisten, marketing automation & e-mail marketeers en de online redactie.

Buiten het team heb je te maken met de databasemarketeers, data analisten, technisch en functioneel beheerders, campagnemanagers en marketeers.

Wie we zoeken

Een zelfstarter! Het spreekt je aan om in een cultuur te werken waarbij zelfstandigheid en proactiviteit belangrijk zijn. De kernwaarden van de Consumentenbond zijn je op het lijf geschreven.

Ondernemend

Je werkt doelgericht op basis van data en klantinzichten waarbij progressie belangrijker is dan perfectie.

Samenwerkend

Je betrekt de juiste mensen en werkt gericht samen aan het kerndoel.

Eerlijk

Je communiceert open over je bijdrage aan de kerndoelen en de voortgang van je projecten.

Het volgende breng je mee:

 • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt 5+ jaar ervaring met Google Ads, Bing en GDN.
 • Je bent gewend om te werken met hoge budgetten.
 • Ervaring met Adobe Advertising Cloud Search en Adobe Analytics zijn een pré.
 • Je schrijft foutloos Nederlands.

Competenties

 • Accuraat
 • Resultaatgericht
 • Analytisch vermogen
 • Proactief

Dit is de Consumentenbond

De Consumentenbond is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk. Onze ambitie is om iedereen in Nederland zekerheid en gemak te bieden bij moeilijke beslissingen die hen raken. Dit doen we door de klant te ondersteunen en bedrijven en overheden scherp te houden.

De organisatiestructuur is opgebouwd uit zelforganiserende teams (cirkels) verdeeld in diverse vakgebieden (gildes). Vanuit je rol binnen jouw vakgebied lever je een bijdrage aan de organisatie breed of specifiek aan een propositieteam. Zowel de gildes als de teams zijn zelforganiserend en kennen geen traditionele management structuur.

Dit bieden wij

 • Een rol binnen een organisatie die écht impact heeft.
 • De kans je vakmanschap in te zetten en hiermee honderdduizenden mensen in Nederland te helpen.
 • Een frisse open werkomgeving met flexplekken en een interne tafeltenniscompetitie.
 • Veel ruimte voor ondernemerschap binnen de zelforganiserende teams.
 • Een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder 35 verlofdagen en een eindejaarsuitkering.
 • Een aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vast contract.
 • Salarisschaal 18 (minimaal €2.598 en maximaal €4.670 bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Inschaling is mede afhankelijk van je werkervaring.

Contactpersoon

Voor aanvullende informatie over deze functie neem je contact op met Élise Foltête, routebepaler gilde Communicatiekanalen, telefoonnummer (070) 445 4507. Dit is ook de persoon aan wie je de sollicitatiebrief richt. Voor vragen over de procedure neem je contact op met de cirkel Mensenwerk, telefoonnummer (070) 445 44 81/4539.

Sollicitatieprocedure

De reactietermijn op onze vacatures is 2 weken. Echter, zolang de vacature beschikbaar is op onze site, kun je reageren. Staat de vacature niet meer online dan is de selectie gestart. Bij een groot aantal reacties besluiten we mogelijk de reactietermijn te verkorten.

We brengen je zo spoedig mogelijk op de hoogte of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Wij volgen de sollicitatiecode van de NVP. De Consumentenbond hecht er waarde aan dat iedereen die solliciteert op een vacature een bericht krijgt. Heb jij 4 weken na het indienen van je sollicitatie nog niets gehoord, neem dan even contact met ons op.

solliciteer nu

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond

Alle artikelen

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond