icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Alle artikelen

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond

Senior Administrateur (32-40 uur)

8 juni 2020 -  Ben jij een ervaren administrateur? Ben jij accuraat, kritisch én heb jij een sterk analytisch vermogen? Dan is de Consumentenbond op zoek naar jou!


Dit ga je doen bij de Consumentenbond

Vanuit jouw rol als Senior Administrateur ben je verantwoordelijk voor het coördineren en controleren van de werkzaamheden met betrekking tot de grootboekadministraties waaronder ook de btw-projectadministratie en activa-administratie. Je bent medeverantwoordelijk voor een goed overleg, de juiste taakverdeling en planning van deze werkzaamheden. Je zorgt dat de cijfers kloppen en compleet zijn. Je maakt journaalposten, afrekeningen, aansluitingen en controles op het balansdossier. Je verzorgt de aangifte btw op basis van een door jouw opgestelde aansluiting met het grootboek. Je verzorgt de activa-administratie en zorgt dat deze aansluit met de jaarrekening.

Daarnaast kun je betrokken worden bij projecten uit de lijn, waarbij je vanuit het perspectief van administratieve uitvoerbaarheid jouw expertise inbrengt. Je draagt bij tot een volledig geautomatiseerd proces in de verwerking van de financiële administraties. Je bent key user van Unit4 Financials en Easy Invoice.

Met welke collega's ga je samenwerken?

Je werkt vanuit het Gilde Financiën Planning & Control, dit is je basisteam. Hun doel is een optimale financiële dienstverlening binnen de Consumentenbond, afgestemd op de wensen van de organisatie en in lijn met wettelijke richtlijnen, zodat het financiële proces effectief en efficiënt wordt ingevuld.

Wie zoeken wij?

Een ervaren administrateur! Het spreekt je aan om in een cultuur te werken waarbij zelfstandigheid en proactiviteit belangrijk zijn. De kernwaarden van de Consumentenbond zijn je op het lijf geschreven.

Ondernemend

Je werkt doelgericht op basis van data en klantinzichten waarbij progressie belangrijker is dan perfectie.

Samenwerkend

Je betrekt de juiste mensen en werkt gericht samen aan het kerndoel.

Eerlijk

Je communiceert open over je bijdrage aan de kerndoelen en de voortgang van je projecten.

Het volgende breng je mee:

 • Je hebt minimaal een MBO+ opleiding (bijvoorbeeld Moderne Bedrijfs Administratie).
 • Je hebt het analytisch vermogen om problemen te kunnen identificeren en vervolgens op te lossen.
 • Je werkt zeer accuraat.
 • Je durft kritische vragen te stellen en oplossingen aan te geven.
 • Je hebt ervaring en affiniteit met ERP systemen bij voorkeur Unit 4 Financials en Assets.
 • Je bent direct inzetbaar bij alle financiële processen dus boekhouden is bij jou een zeer bekend terrein.
 • Je bent een Excel-expert.

Dit is de Consumentenbond

De Consumentenbond is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk. Onze ambitie is om iedereen in Nederland zekerheid en gemak te bieden bij moeilijke beslissingen die hen raken. Dit doen we door bedrijven en overheden scherp te houden en de klant te ondersteunen.

De organisatiestructuur is opgebouwd uit zelforganiserende teams (cirkels) verdeeld in diverse vakgebieden (gildes). Vanuit je rol binnen jouw vakgebied lever je een bijdrage aan de organisatie breed of specifiek aan een propositieteam. Zowel de gildes als de teams zijn zelforganiserend en kennen geen traditionele managementstructuur.

Dit bieden wij

 • Een rol binnen een organisatie die écht impact maakt.
 • Een frisse open werkomgeving.
 • Veel ruimte voor ondernemerschap binnen de zelforganiserende teams.
 • Veel autonomie en bijbehorende verantwoordelijkheid en de kans om je vakmanschap in te zetten voor consumenten.
 • Een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder 35 verlofdagen en een eindejaarsuitkering.
 • Een aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren en gelijkblijvende economische omstandigheden.
 • Salaris schaal 17 (minimaal €2411 en maximaal €4118 bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Inschaling is mede afhankelijk van werkervaring

Contactpersoon

Voor aanvullende informatie over deze functie neem je contact op met Marilyn Bonnet, routebepaler van de subcirkel Financiële Administratie, telefoonnummer (070) 445 4126. Dit is ook de persoon aan wie je de sollicitatiebrief richt. Voor vragen over de procedure neem je contact op met de cirkel Mensenwerk, telefoonnummer (070) 445 44 81.

Sollicitatieprocedure

De reactietermijn op onze vacatures is 2 weken. Echter, zolang de vacature beschikbaar is op onze site, kun je reageren. Staat de vacature niet meer online dan is de selectie gestart. Bij een groot aantal reacties besluiten we mogelijk de reactietermijn te verkorten. We brengen je zo spoedig mogelijk op de hoogte of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Een assessment kan onderdeel uit maken van deze sollicitatieprocedure.

Wij volgen de sollicitatiecode van de NVP. De Consumentenbond hecht er waarde aan dat iedereen die solliciteert op een vacature een bericht krijgt. Heb jij 4 weken na het indienen van je sollicitatie nog niets gehoord, neem dan even contact met ons op.

Solliciteer nu

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond

Alle artikelen

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond