icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Alle artikelen

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond

Senior marketing specialist (36 uur)

3 januari 2020 - In deze veelzijdige rol als Senior Marketing Specialist draag je de verantwoordelijkheid voor de samenhang tussen de verschillende bedrijfs(marketing)processen en het integrale succes van de producten en diensten die we in de markt zetten. Je levert waarde voor de klant en zorgt ervoor dat de klanten waardevol zijn voor de Consumentenbond. We zoeken een volleerde professional die de volledige regie en controle houdt over het eindresultaat van de marketing en sales activiteiten.


Dit ga je doen bij de Consumentenbond

Vanuit jouw rol ben je nauw betrokken bij de omzetverantwoordelijke propositieteams die werken op basis van ‘holacracy’. Je hebt een bepalende rol bij de positionering van de Consumentenbond en de winstgevendheid van onze verdienmodellen. Je bewaakt het succes van de totale marketingketen en doet dit met behulp van marketingspecialisten op het gebied van acquisitie, cross sell, up sell en retentie.

Met wie ga je samenwerken?

Je werkt vanuit het Gilde Klantwaarde, dit is je basisteam. Vanuit dit team sluit je aan bij het propositieteamoverleg waar jouw marketing- en saleskwaliteiten van belangrijke waarde zijn. Je adviseert en ondersteunt de routebepaler die eindverantwoordelijk is voor de gehele waardepropositieketen en de bijbehorende omzet.

Wie we zoeken

Een zelfstarter! Het spreekt je aan om in een cultuur te werken waarbij zelfstandigheid en proactiviteit belangrijk zijn. De kernwaarden van de Consumentenbond zijn je op het lijf geschreven.

 • Ondernemend: je werkt doelgericht op basis van data en klantinzichten. Progressie is belangrijker is perfectie.
 • Samenwerkend: je betrekt de juiste mensen en werkt gericht samen aan het kerndoel.
 • Eerlijk: je communiceert open over je bijdrage aan de kerndoelen en de voortgang van je projecten.

Het volgende breng je mee:

 • Je hebt een WO/HBO+ opleiding afgerond en minimaal 6 jaar ervaring in een vergelijkbare commerciële functie.
 • Je bent zichtbaar eigenaar van jouw werk en blijft ook in moeilijke en onvoorspelbare situaties effectief sturen op de doelstellingen. Je hebt brede marketingkennis, aantoonbare marketingcapaciteiten en een duidelijk visie over de inzet van media- en responskanalen.
 • Je beheerste meerdere rollen (commercieel, projectmanagement) naast jouw primaire aandachtsgebied. Ook kun je diverse (online) processen prioriteren en besturen.
 • Je bent klantgedreven en hebt bewezen grote waarde te leveren voor de klant en het bedrijf.
 • Je werkt zelfstandig en bent ook in staat om jouw plannen begrijpelijk en overtuigend op collega’s over te brengen. Je hebt een aansprekende, normzettende en overtuigende visie op beleidsvraagstukken.
 • Je hebt oog voor detail. Je kunt data interpreteren en diepgravend onderzoek doen dat leidt tot een gerichte aanpak en implementatie van complexe beleidsvraagstukken en commerciële procesketens.
 • Je bent analytisch ingesteld en ontzorgt door zelfstandig, succesvolle een grote variëteit aan complexe opdrachten uit te voeren. Je spreekt hierbij andere effectief aan op de kwaliteit van hun bijdrage aan het gezamenlijk succes.
 • Je begrijpt als geen ander hoe de wereld van off- en online werkt, wat de customer touchpoints zijn en hoe hier optimaal gebruik van te maken in het ontwerp van de bedrijfsbrede klantreis om commercieel succesvol te zijn.

Dit is de Consumentenbond

De Consumentenbond is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk. Onze ambitie is om iedereen in Nederland zekerheid en gemak te bieden bij moeilijke beslissingen die hen raken. Dit doen we door bedrijven en overheden scherp te houden en de klant te ondersteunen.

Wat bieden wij?

 • Een rol binnen een organisatie die écht impact maakt.
 • Een frisse open werkomgeving met flexplekken en een interne tafeltenniscompetitie.
 • Veel ruimte voor ondernemerschap binnen de zelforganiserende teams.
 • Een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder 35 verlofdagen en een eindejaarsuitkering.
 • Salarisschaal 21 (minimaal €3.531 en maximaal €6.275 bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Inschaling is mede afhankelijk van het aantal jaar relevante werkervaring.

Contactpersoon

Voor aanvullende informatie over deze functie neem je contact op met Henk de Torbal, routebepaler gilde Klantwaarde, telefoonnummer 06 - 240 955 74. Dit is ook de persoon aan wie je de sollicitatiebrief richt. Voor vragen over de procedure neem je contact op met Personeels- & Organisatieontwikkeling, telefoonnummer (070) 445 44 81.

Sollicitatieprocedure

De reactietermijn op onze vacatures is 2 weken. Zolang de vacature beschikbaar is op de site van de Consumentenbond, kun je reageren. Staat de vacature niet meer online dan is de selectie gestart. Bij een groot aantal reacties besluiten we mogelijk de reactietermijn te verkorten. We brengen je zo spoedig mogelijk op de hoogte of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Wij volgen de sollicitatiecode van de NVP. De Consumentenbond hecht er waarde aan dat iedereen die heeft gesolliciteerd op een vacature een bericht krijgt. Heb jij 4 weken na het indienen van je sollicitatie nog niets gehoord, neem dan even contact met ons op.

Reageren

Dat kan hieronder door het uploaden van je brief en cv.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond

Alle artikelen

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond