! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Senior Werkplekbeheerder (40 uur)

24 november 2021 - Ben jij proactief, houd je van techniek en een innovatieve werkplek en ben je communicatief vaardig? Solliciteer dan op de functie Senior Werkplekbeheerder bij de Consumentenbond.

Dit ga je doen bij de Consumentenbond

Vanuit jouw rol als Senior Werkplekbeheerder ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren van de digitale werkplekken bij de Consumentenbond.

Je houdt je onder andere bezig met:

 • Het inrichten, beheren en onderhouden van werkplekken;
 • Incidenten behandelen via ons ticketsysteem;
 • Gebruikersproblemen oplossen;
 • Installatie en configuratie van nieuwe werkplekken;
 • Onderhouden en registreren van hardware en software.

Je vervult jouw rol als Senior Werkplekbeheerder in de Cirkel Digitaal Werken, onderdeel van het Gilde Technologie & Ontwikkeling. Digitaal Werken verzorgt een moderne digitale werkplek waarbij innovatie belangrijk is. Deze werkplek past bij het zelforganiserend werken (volgens de principes van Holacratie) van de Consumentenbond.

Met wie je gaat samenwerken

Je werkt nauw samen de Technisch ICT Specialisten, Technisch Applicatiebeheerders en met je collega Werkplekbeheerder. Verder heb je regelmatig contact met collega’s zoals de Routebepaler, Projectleider, IT Architect, Security Manager, Webmaster en Key-users. Een goede service en communicatie naar collega’s is daarbij belangrijk.

Wie we zoeken

Een zelfstarter! Het spreekt je aan om in een cultuur te werken waarbij zelfstandigheid en proactiviteit belangrijk zijn. Je hebt de ambitie om door te leren naar een volgend technisch niveau. De kernwaarden van de Consumentenbond zijn je op het lijf geschreven.

Ondernemend
Je werkt doelgericht op basis van besluitvorming binnen je cirkel en draagt bij aan de ontwikkeling van standaardoplossingen waarbij progressie belangrijker is dan perfectie.

Samenwerkend
Je betrekt de juiste mensen en werkt met hen gericht samen aan het ons streven om een optimaal ontwikkelde eindgebruikerservaring te creëren

Open
Je communiceert open over je bijdrage aan de kerndoelen en de voortgang van je projecten. De realiteit is onze leidraad. Fouten zijn onvermijdelijke leermomenten.

Het volgende breng je mee:

 • Je hebt minimaal MBO-werk- en denkniveau.
 • Je hebt 5 jaar werkervaring Werkplekbeheerder, Medior Systeembeheerder of gelijkwaardig en brengt daarmee het werkplekbeheer bij de Consumentenbond naar een volgend niveau.
 • Je kunt in het gesprek techniek vertalen naar de interne klant en andersom.
 • Je kunt je collega Werkplekbeheerder ondersteunen bij de techniek.
 • Je bent secuur en leergierig.
 • Je hebt kennis en ervaring met ITIL methodiek.
 • Je hebt een kennis van Topdesk, Office 365, Microsoft Endpoint Manager en Autopilot.
 • Je kunt omgaan met ICT-calamiteiten en helpt mee deze te verhelpen.

Dit is de Consumentenbond

De Consumentenbond is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk. Onze ambitie is om iedereen in Nederland zekerheid en gemak te bieden bij moeilijke beslissingen die hen raken. Dit doen we door bedrijven en overheden scherp te houden en de klant te ondersteunen.

De organisatiestructuur is opgebouwd uit zelforganiserende teams (cirkels), verdeeld in diverse vakgebieden (gildes). Vanuit je rol binnen jouw vakgebied lever je een bijdrage aan de organisatie of specifiek aan een propositieteam. Zowel de gildes als de teams zijn zelforganiserend en kennen geen traditionele managementstructuur.

Dit bieden wij

 • Een rol binnen een organisatie die écht impact maakt.
 • De kans je vakmanschap in te zetten en hiermee honderdduizenden mensen in Nederland te helpen.
 • Een frisse open werkomgeving met flexplekken en een interne tafeltenniscompetitie.
 • Veel ruimte voor ondernemerschap binnen de zelforganiserende teams.
 • Een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder 35 verlofdagen en een eindejaarsuitkering.
 • Een aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vast contract.
 • Salarisschaal Allrounder (minimaal € 2.294 en maximaal €3.792 bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Inschaling is mede afhankelijk van je werkervaring.

Contactpersoon

Voor aanvullende informatie over deze functie neem je contact op met Ralf van Nunen, routebepaler Digitaal Werken, telefoonnummer (070) 445 4426. Dit is ook de persoon aan wie je de sollicitatiebrief richt. Voor vragen over de procedure neem je contact op met de cirkel Mensenwerk, telefoonnummer (070) 445 44 81.

Sollicitatieprocedure

De reactietermijn op onze vacatures is 2 weken. Echter, zolang de vacature beschikbaar is op onze site, kun je reageren. Staat de vacature niet meer online dan is de selectie gestart. Bij een groot aantal reacties besluiten we mogelijk de reactietermijn te verkorten. We brengen je zo spoedig mogelijk op de hoogte of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Wij volgen de  sollicitatiecode van de NVP. De Consumentenbond hecht er waarde aan dat iedereen die solliciteert op een vacature een bericht krijgt. Heb jij 4 weken na het indienen van je sollicitatie nog niets gehoord, neem dan even contact met ons op.

Solliciteer nu

Lees verder

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond