icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Alle artikelen

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond

Stage en afstuderen

De Consumentenbond werkt graag samen met stagiairs op MBO-, HBO- en WO-niveau. Ook voor studenten die willen afstuderen met een onderzoek is soms ruimte.


Dat kan in de vorm van een korte meeloopstage, een langere stage in het tweede of derde studiejaar of een van te voren geformuleerde opdracht zoals een onderzoek of een afstudeeropdracht. Ook is het zo nu en dan mogelijk dat havo- of vwo-leerlingen een snuffelstage komen doen.

Voor MBO-stages moet de Consumentenbond een erkend leerbedrijf zijn voor de betreffende leerrichting. Je kunt hierover informatie vinden bij het Kenniscentrum dat zich met jouw leerrichting bezighoudt. Een erkenning betekent niet automatisch dat er ook een stageplaats beschikbaar is.

Heeft de Consumentenbond een stageplaats beschikbaar die bij jouw leerrichting past, maar zijn wij bij het betreffende Kenniscentrum nog niet erkend als leerbedrijf? Aarzel dan niet om te reageren op de gepubliceerde stageplaats. Wij nemen dan contact op met het betreffende Kenniscentrum om de erkenning als leerbedrijf te realiseren.

Stage lopen

Kijk hieronder of wij een stageplaats beschikbaar hebben. Iets voor jou? Reageer dan snel!
Zijn er geen stageplaatsen beschikbaar op dit moment? Helaas zul je dan verder moeten zoeken. Wij nemen open stageverzoeken niet in behandeling.

Beschikbare stageplaatsen:

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond

Alle artikelen

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond