! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Technisch Applicatiebeheerder (32 uur)

24 november 2021 - Ben jij proactief, houd je van techniek en een innovatieve werkplek en ben je communicatief vaardig? Solliciteer dan op de functie Technisch Applicatiebeheerder bij de Consumentenbond.

Dit ga je doen bij de Consumentenbond

Vanuit jouw rol als Technisch Applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren van de interne en cloud gebaseerde applicaties bij de Consumentenbond.

 • Je beheert diverse applicaties, met name Salesforce en bent hierbij verantwoordelijk voor de monitoring, optimalisatie, releases en het onderhoud
 • Je verzorgd eerste- en tweedelijns support voor de gebruikers van de applicatie. Je helpt ze met technische vragen en biedt ondersteuning tijdens storingen
 • Je documenteert op eenduidige wijze nieuwe functionaliteiten en bugs
 •  Je houdt nieuwe technieken, security verbeteringen en optimalisatieslagen nauwlettend in de gaten en beveelt de juiste aan om door te voeren in de applicaties.

Je vervult jouw rol als Technisch Applicatiebeheer in de Cirkel Digitaal Werken, onderdeel van het Gilde Technologie & Ontwikkeling. Digitaal Werken verzorgt een moderne digitale werkplek waarbij innovatie belangrijk is. Deze werkplek past bij het zelf-organiserend werken (volgens de principes van Holacratie) van de Consumentenbond.

Met wie je gaat samenwerken

Je werkt nauw samen de Product Owners , Functioneel Beheerders, Technisch Specialisten en met je collega Technisch Specialist Salesforce. Verder heb je regelmatig contact met collega’s zoals de Routebepaler, Projectleider, IT Architect, Webmaster en Key-users. Een goede service en communicatie naar collega’s is daarbij belangrijk.

Wie we zoeken

Wij zoeken en zelfstarter! Het spreekt je aan om in een cultuur te werken waarbij zelfstandigheid en proactiviteit belangrijk zijn. De kernwaarden van de Consumentenbond zijn je op het lijf geschreven.

Ondernemend
Je werkt doelgericht op basis van data en klantinzichten waarbij progressie belangrijker is dan perfectie.

Samenwerkend
Je betrekt de juiste mensen en werkt gericht samen aan het kerndoel.

Eerlijk
Je communiceert open over je bijdrage aan de kerndoelen en de voortgang van je projecten.

Het volgende breng je mee:

 • Je hebt minimaal HBO-werk- en denkniveau
 • Je hebt meerdere jaren werkervaring met technisch applicatiebeheer
 • Je kan in het gesprek techniek vertalen voor de interne klant en andersom
 • Je bent secuur en leergierig
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van bedrijfsprocessen
 • Je hebt kennis en ervaring met ITIL methodiek
 • Je weet wat een OSI model is
 • Kennis van systeembeheer binnen Salesforce, SCCM, InTune en/of SQL is een pre
 • Jij kunt nieuwe, originele ideeën verzinnen die gebaseerd zijn op “best-practices” en de samenhang van dingen begrijpen. Je snapt snel hoe processen in elkaar zitten.

Dit is de Consumentenbond

De Consumentenbond is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk. Onze ambitie is om iedereen in Nederland zekerheid en gemak te bieden bij moeilijke beslissingen die hen raken. Dit doen we door bedrijven en overheden scherp te houden en de klant te ondersteunen.

De organisatiestructuur is opgebouwd uit zelforganiserende teams (cirkels), verdeeld in diverse vakgebieden (gildes). Vanuit je rol binnen jouw vakgebied lever je een bijdrage aan de organisatie of specifiek aan een propositieteam. Zowel de gildes als de teams zijn zelf-organiserend en kennen geen traditionele managementstructuur.

Dit bieden wij

 • Een rol binnen een organisatie die écht impact maakt.
 • De kans je vakmanschap in te zetten en hiermee honderdduizenden mensen in Nederland te helpen.
 • Een frisse open werkomgeving met flexplekken en een interne tafeltenniscompetitie.
 • Veel ruimte voor ondernemerschap binnen de zelforganiserende teams.
 • Een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder 35 verlofdagen en een eindejaarsuitkering.
 • Een aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vast contract.
 • Salarisschaal Vakspecialist (minimaal €3.220 en maximaal €5.294 bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Inschaling is mede afhankelijk van je werkervaring.

Contactpersoon

Voor aanvullende informatie over deze functie neem je contact op met Ralf van Nunen, routebepaler Digitaal Werken, telefoonnummer (070) 445 4426. Dit is ook de persoon aan wie je de sollicitatiebrief richt. Voor vragen over de procedure neem je contact op met de cirkel Mensenwerk, telefoonnummer (070) 445 44 81.

Sollicitatieprocedure

De reactietermijn op onze vacatures is 2 weken. Echter, zolang de vacature beschikbaar is op onze site, kun je reageren. Staat de vacature niet meer online dan is de selectie gestart. Bij een groot aantal reacties besluiten we mogelijk de reactietermijn te verkorten. We brengen je zo spoedig mogelijk op de hoogte of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Wij volgen de sollicitatiecode van de NVP. De Consumentenbond hecht er waarde aan dat iedereen die solliciteert op een vacature een bericht krijgt. Heb jij 4 weken na het indienen van je sollicitatie nog niets gehoord, neem dan even contact met ons op.

Solliciteer nu

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond