icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Technisch ICT Specialist / Technisch Applicatiebeheerder (32 - 36 uur)

De Consumentenbond test jaarlijks duizenden producten en diensten om de consumenten te helpen een betere keuze te maken. Alles wat we doen staat in het teken van onze missie om een eerlijke, rechtvaardige en veilige consumentenmarkt te creëren voor alle Nederlanders. Daarvoor moeten onze platformen en systemen technisch continu geoptimaliseerd worden. Daarom zoeken we een Technisch Applicatiebeheerder die technisch wil innoveren én maatschappelijk impact wil maken.

Wat ga je doen?

Ongeveer 25% van je tijd besteed je aan het goed laten functioneren van de complete ICT-omgeving. Inclusief de daaraan gekoppelde systemen, werkplekken en bedrijfsapplicaties.

De overige 75% van je tijd ben je verantwoordelijk voor de juiste inrichting en het beheer van één of meerdere applicaties. Je zorgt dat de organisatie optimaal de omgeving kan gebruiken, begeleidt vernieuwingen en verbeteringen en je zorgt voor een juiste informatievoorziening over werkwijzen en procedures.

Hoe behaal je succes?

 • Je begeleidt het Intune-project. In 2023 staan de belangrijkste applicaties hierin.
 • Er is een centraal overzicht van alle applicaties inclusief beheerder en documentatie over de applicatie.
 • Er is een nieuwe VPN-tool gelanceerd en actief.
 • Je hebt een bijdrage geleverd aan onze ISO-certificering.

Met wie ga je samenwerken?

Je komt terecht in de cirkel, ook wel het team, Digitaal Werken. Je werkt nauw samen met zo’n 10 collega’s, met name Helpdesk- en (Technisch) Applicatiebeheerders. Verder heb je regelmatig contact met andere collega’s. Een goede service en communicatie naar deze collega’s is daarbij belangrijk.

Wie zoeken wij?

Een zelfstarter. Het spreekt je aan om in een cultuur te werken waarbij je jouw zelfstandigheid en proactiviteit in volle kracht kunt inzetten. Je hebt kennis van ICT-systemen en veel kennis van Microsoft Azure, Office 365 en Intune en het packaging van applicaties. Ook sluiten onze kernwaarden ondernemend, samenwerkend en eerlijk naadloos aan bij je karakter.

 • Ondernemend
  Je werkt doelgericht op basis van data en klantinzichten waarbij progressie belangrijker is dan perfectie.
 • Samenwerkend
  Je betrekt de juiste mensen en werkt gericht samen aan het kerndoel.
 • Eerlijk
  Je communiceert open over je bijdrage aan de kerndoelen en de voortgang van je projecten.

Het volgende breng je mee:

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt 5 jaar werkervaring als Technisch Specialist of soortgelijke rol.
 • Je kunt in gesprek met interne klanten techniek naar begrijpelijke taal omzetten.
 • Je kunt de Helpdesk ondersteunen bij de techniek.
 • Je kunt omgaan met ICT-calamiteiten en helpt mee deze te voorkomen en te verhelpen.

 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.

Wij bieden jou:

 • Een rol binnen een organisatie die écht impact maakt.
 • De kans je vakmanschap in te zetten en hiermee honderdduizenden mensen in Nederland te helpen.
 • Een frisse open werkomgeving met flexplekken en een interne tafeltenniscompetitie.
 • Veel ruimte voor ondernemerschap binnen zelforganiserende teams.
 • Een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder 35 verlofdagen en een eindejaarsuitkering.
 • Een aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vast contract.
 • Een salaris tussen de €3298 en €5422 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (40 uur per week). Inschaling hangt mede af van je werkervaring. 

Dit is de Consumentenbond

De Consumentenbond is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk. Onze ambitie is om iedereen in Nederland zekerheid en gemak te bieden bij moeilijke beslissingen die hen raken. Dit doen we door bedrijven en overheden scherp te houden en de klant te ondersteunen.

Bij de Consumentenbond werken we sinds een paar jaar zelforganiserend op basis van holacratische principes. We hebben geen functieprofielen, maar iedereen maakt flexibele rollen aan die op dat moment nodig zijn. Daardoor is onze organisatie wendbaar en actiegericht. Elke rol heeft een eigen doel en eigen verantwoordelijkheden. Je kan meerdere rollen tegelijk op je nemen en meerdere collega’s kunnen dezelfde rol vervullen. Doordat elke rol een medewerker eigen verantwoordelijkheden geeft, is de Consumentenbond een platte organisatiestructuur. Je bent als het ware ondernemer binnen je eigen rol. 

Kennismaken?

Dat doen we graag! Solliciteer direct.

Of neem voor meer informatie contact op met Ralf van Nunen, routebepaler Digitaal Werken, telefoonnummer 070 - 445 4426. Aan hem richt je ook je sollicitatiebrief.

Voor vragen over de procedure neem je contact op met de cirkel Mensenwerk, telefoonnummer 070 - 445 44 81.

Sollicitatieprocedure

De reactietermijn op onze vacatures is 2 weken. Maar zolang de vacature op onze website staat, kun je reageren. Staat de vacature niet meer online, dan is de selectie gestart. Bij een groot aantal reacties besluiten we mogelijk de reactietermijn te verkorten. We laten zo snel mogelijk weten of we je uitnodigen voor een gesprek. 

Wij volgen de sollicitatiecode van de NVP. De Consumentenbond hecht er waarde aan dat iedereen die solliciteert op een vacature een bericht krijgt. Heb jij 4 weken na het indienen van je sollicitatie nog niets gehoord, neem dan even contact met ons op.

Solliciteer nu

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond