icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Alle artikelen

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond

Technisch ICT Specialist / Applicatiebeheerder (36/40 uur)

29 JULI 2020 - Ben jij proactief, houd je van techniek en een innovatieve werkplek en ben je communicatief vaardig? Solliciteer dan op de functie Technisch ICT Specialist / Technisch Applicatiebeheerder bij de Consumentenbond. 


Wat ga je doen bij de Consumentenbond?

Vanuit jouw rol als Technisch ICT Specialist (75% van je tijd) ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren van de complete ICT omgeving, inclusief de daaraan gekoppelde systemen, werkplekken en bedrijfsapplicaties.

Vanuit jouw rol als Technisch Applicatiebeheerder (25% van je tijd) ben je verantwoordelijk voor de juiste inrichting en beheren van één of meerdere applicaties. En zorg je dat de organisatie optimaal gebruik kan maken van de omgeving, begeleid je vernieuwingen en verbeteringen en draag je zorg voor een juiste informatievoorziening over werkwijzen en procedures naar de key-users.

Je vervult jouw rol als Technisch ICT Specialist en Technisch Applicatiebeheerder in het Gilde ICT. Het Gilde ICT verzorgt een moderne digitale werkplek waarbij innovatie belangrijk is. Deze werkplek past bij het zelforganiserend werken (volgens de principes van Holacratie) van de Consumentenbond.

Met wie ga je samenwerken?

Je werkt nauw samen met de Helpdesk en je collega Technisch ICT Specialist / Technisch Applicatiebeheerder. Verder heb je regelmatig contact met collega’s zoals de Routebepaler, Projectleider, IT Architect, Security Manager, Webmaster en Key-users. Een goede service en communicatie naar collega’s is daarbij belangrijk.

Wie zoeken wij?

Een zelfstarter! Het spreekt je aan om in een cultuur te werken waarbij zelfstandigheid en proactiviteit belangrijk zijn. De kernwaarden van de Consumentenbond zijn je op het lijf geschreven.

 • Ondernemend
  Je werkt doelgericht op basis van data en klantinzichten waarbij progressie belangrijker is dan perfectie.
 • Samenwerkend
  Je betrekt de juiste mensen en werkt gericht samen aan het kerndoel.
 • Eerlijk
  Je communiceert open over je bijdrage aan de kerndoelen en de voortgang van je projecten.

Het volgende breng je mee

 • Je hebt HBO-werk- en denkniveau
 • Je hebt 5 jaar werkervaring Technisch Specialist of gelijkwaardig
 • Je kan in het gesprek techniek vertalen voor de interne klant en andersom
 • Je kan de Helpdesk ondersteunen bij de techniek
 • Je bent secuur en leergierig
 • Je hebt een brede kennis van ICT systemen (Windows Server 2012 en hoger, Firewall, Switches, Backup – Veeam is een pre)
 • Je hebt kennis van Microsoft Azure, Hyper-V, Office 365 en Intune
 • Je hebt ervaring met het technisch beheren van applicaties
 • Je kan omgaan met ICT calamiteiten en helpt mee deze te voorkomen en te verhelpen
 • Je hebt ervaring met aansturen van externe partijen
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Dit is de Consumentenbond

De Consumentenbond is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk. Onze ambitie is om iedereen in Nederland zekerheid en gemak te bieden bij moeilijke beslissingen die hen raken. Dit doen we door bedrijven en overheden scherp te houden en de klant te ondersteunen.  

De organisatiestructuur is opgebouwd uit zelforganiserende teams (cirkels) verdeeld in diverse vakgebieden (gildes). Vanuit je rol binnen jouw vakgebied lever je een bijdrage aan de organisatie breed of specifiek aan een propositieteam. Zowel de gildes als de teams zijn zelforganiserend en kennen geen traditionele managementstructuur.

Wat bieden wij?

 • Een rol binnen een organisatie die écht impact maakt.
 • De kans je vakmanschap in te zetten en hiermee honderdduizenden mensen in Nederland te helpen.
 • Een frisse open werkomgeving met flexplekken en een interne tafeltenniscompetitie.
 • Veel ruimte voor ondernemerschap binnen de zelforganiserende teams.
 • Een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder 35 verlofdagen en een eindejaarsuitkering.
 • Een aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vast contract
 • Salarisschaal 18 (minimaal € 2.598 en maximaal € 4.670 bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Inschaling is mede afhankelijk van je werkervaring.

Contactpersoon

Voor aanvullende informatie over deze functie neem je contact op met Sanne Sauer, routebepaler Gilde ICT, telefoonnummer (070) 445 4408. Dit is ook de persoon aan wie je de sollicitatiebrief richt. Voor vragen over de procedure neem je contact op met de cirkel Mensenwerk, telefoonnummer (070) 445 44 81.

Sollicitatieprocedure

De reactietermijn op onze vacatures is 2 weken. Echter, zolang de vacature beschikbaar is op onze site, kun je reageren. Staat de vacature niet meer online dan is de selectie gestart. Bij een groot aantal reacties besluiten we mogelijk de reactietermijn te verkorten. We brengen je zo spoedig mogelijk op de hoogte of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Wij volgen de sollicitatiecode van de NVP. De Consumentenbond hecht er waarde aan dat iedereen die solliciteert op een vacature een bericht krijgt. Heb jij 4 weken na het indienen van je sollicitatie nog niets gehoord, neem dan even contact met ons op.

Solliciteer nu

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond

Alle artikelen

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond