icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Alle artikelen

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond

Webanalist (36 uur)

19 november 2019 - Werk je mee aan de nieuwe Consumentenbond? De Consumentenbond is op zoek naar een webanalist ter uitbreiding van het team.


Wat ga je doen bij de Consumentenbond?

Als webanalist bij de Consumentenbond ben je continu bezig met het analyseren van het klikgedrag en het verbeteren van de websiteprestaties van consumentenbond.nl. Je bent de ‘go to person’ voor data uit Adobe Analytics. Daarnaast beschik je over voldoende technische kennis om te fungeren als brug tussen de business en de technisch analist die verantwoordelijk is voor TMS Tealium.

Met welke collega's ga je samenwerken?

Je werkt veel samen met stakeholders in de verschillende proposities, zoals product owners, redacteuren en UX-designers om de website te verbeteren. Dit doe je door het uitvoeren van periodiek proactieve en reactieve analyses en het opstellen van rapportages en dashboards. Deze analyses leiden tot concrete verbeterpunten waarvoor jij ook het meetplan opstelt en achteraf de business impact vaststelt. Als teamspeler ben je in staat de stakeholders om je heen en hun verwachtingen te managen.

In welke omgeving ga je werken?

De Consumentenbond is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk. Op dit moment zijn we volop in beweging. Afgelopen jaar is een nieuwe strategie ontwikkeld waarbinnen ‘toonaangevend zijn in een digitale wereld’ centraal staat. Onze ambitie is om consumenten zekerheid en gemak te bieden bij moeilijke beslissingen die hen raken. Dit doen we op een proactieve, grensverleggende, samenwerkende en eerlijke manier.

Onderdeel van de strategie is ook de holacratische manier van werken. Dat betekent dat je werkt in zelfsturende teams (gildes en proposities) met veel ruimte voor proactiviteit, eigen invulling en je kunt in korte tijd bijsturen. Bovendien kom je te werken in een onlangs compleet gemoderniseerd kantoor.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een technische of andere relevante studie afgerond (Bachelor of Master).
 • Je hebt 2-3 jaar hands on ervaring met web analytics en hebt kennis van SEO, SEA campagne en social media oplossingen.
 • Kennis van Adobe Analytics, Tealium web tagging en conversie optimalisatie technieken als A/B testen is een pré.
 • Je werkt prima in een team en stakeholdermanagement is voor jou vanzelfsprekend.
 • Je bent resultaatgericht, oplossingsgericht en zoekt de samenwerking op.
 • Je werkt accuraat.

Competenties

Het spreekt  je aan om op een holacratische manier te werken en volgens de kernwaarden van de Consumentenbond:

 • Proactief: oplossingsgericht, actief, moedig en daadkrachtig.
 • Grensverleggend: nieuwsgierig, ruimdenkend, goed kijken en luisteren, nieuwe dingen durven doen en fouten durven maken.
 • Samenwerkend: gericht op win-win, gezamenlijk doen en inzet, genieten van proces en resultaat, sociaal en verbindend.
 • Eerlijk: authentiek en onafhankelijk, daardoor betrouwbaar en fouten durven toegeven.

Wat bieden wij?

 • Werken voor een mooie organisatie met échte impact.
 • Een fonkelnieuwe werkomgeving waar open en transparant wordt gewerkt.
 • Een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder 35 verlofdagen en een eindejaarsuitkering.
 • Aanstelling is voor 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren en gelijkblijvende economische omstandigheden 
 • Salarisschaal 18 (minimaal €2.524 en maximaal €4.538 bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Inschaling is mede afhankelijk van het aantal jaar relevante werkervaring.

Je schriftelijke sollicitatie voorzien van motivatie en cv, kun je versturen via ons sollicitatieformulier.

Contactpersoon

Aanvullende inhoudelijke informatie over deze functie wordt verstrekt door Henk de Torbal, routebepaler gilde Klantwaarde, telefoonnummer (070) 445 41 73. Dit is tevens de persoon aan wie je de sollicitatiebrief kunt richten. Informatie over de procedure kun je inwinnen bij de afdeling P&O, telefoonnummer (070) 445 4481.

Sollicitatieprocedure

De reactietermijn op onze vacatures is 2 weken. Zolang de vacature beschikbaar is op de site van de Consumentenbond, kun je reageren. Bij een groot aantal reacties kunnen we besluiten de reactietermijn te verkorten. Zodra de vacature niet meer online staat, start de brievenselectie waarmee een keuze wordt gemaakt voor een eerste gespreksronde. De procedure, van het publiceren van de vacature tot aan de eerste brievenselectie, neemt minimaal 3 weken in beslag. Daarna brengen we je op de hoogte of je zult worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Wij volgen de sollicitatiecode van de NVP. De Consumentenbond hecht er waarde aan dat iedereen die heeft gesolliciteerd op een vacature een bericht krijgt. Mocht het zo zijn dat jij na 4 weken na de publicatie van de vacature niets hebt gehoord, neem dan even contact met ons op.

Reageren

Dat kan hieronder door het uploaden van je brief en cv.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond

Alle artikelen

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond