icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Bekijk de Vlucht Claim Service |

Compensatie tot €600 per persoon

VluchtClaimService

Archief PC's

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen PC's.


2017

6 september 2017

Virtual Reality brillen van Lenovo en Acer

Virtual Reality is nog volop in ontwikkeling en ook dit jaar zagen we diverse brillen op de elektronicabeurs IFA beurs in Berlijn. Waard om aan te schaffen of nog even wachten?

23 februari 2017

Tips bij het kopen van een monitor

Met een groot beeldscherm werk je veel comfortabeler op je computer of laptop. Waar moet je op letten bij de aanschaf en wat zijn handige extra’s?

Nieuws | 24 januari 2017

Windows Live Mail niet meer veilig

Windows is volledig gestopt met de ondersteuning van Windows Live Mail. Het programma krijgt hierdoor geen veiligheidsupdates meer.

2016

19 september 2016

Werkgeheugen laptop en desktop pc

Het werkgeheugen bepaalt mede hoe snel je laptop of desktop pc is als je veel programma’s tegelijk open hebt staan. Hoeveel GB’s zijn genoeg?

14 september 2016

SSD voor een snelle laptop en desktop pc

Met een SSD start je pc razendsnel op, en ook computerprogramma’s laden een stuk sneller dan met een traditionele harde schijf.

Eerste indruk | 7 juli 2016

BQ Ubuntu tablet

De BQ Aquarius M10 is de eerste tablet die draait op het besturingssysteem Ubuntu. Je kunt hem gebruiken als tablet en als pc. Helaas gaat er nog te veel fout in Ubuntu waardoor de tablet in beide scenario's geen fijne gebruikservaring biedt.

Nieuws | 16 juni 2016

Opnieuw veiligheidsrisico Lenovo laptops

Voor de derde keer in korte tijd lopen Lenovo-gebruikers een veiligheidsrisico door meegeleverde software van Lenovo. Veel laptops zijn hierdoor kwetsbaar, waaronder laptops uit de Yoga-reeks.

6 juni 2016

Pc problemen: wat nu?

Het komt voor dat je computer niet goed meer werkt. Wat je probleem ook is, volg ons stappenplan op weg naar een oplossing.

6 juni 2016

Gebruikstips voor je pc

Een goed onderhouden pc werkt vele malen prettiger dan een trage. Soms volstaat een simpele opschoonbeurt. Ook een onderdeel vervangen kan veel verschil maken. Wij helpen je op weg.

6 juni 2016

Specificaties van de pc

Kijk wanneer je een pc gaat kopen goed naar de specificaties. Voor simpele taken heb je minder rekenkracht nodig dan voor zware taken.

6 juni 2016

Pc kopen: waar let je op?

Computers zijn er in allerlei soorten maten en variëren sterk in hun prestaties. Niet iedereen heeft per sé een dure pc nodig. Anderen willen een krachtige pc om mee te gamen. Wij helpen je de juiste pc te vinden.

Nieuws | 27 mei 2016

Windows 10-upgrade negeert rood kruis

Veel Windows 7- en 8.1-gebruikers klikken het upgrade-aanbod naar Windows 10 weg door op het rode kruis te klikken. Maar Microsoft voert de upgrade dan alsnog uit.

24 mei 2016

Archief PC's

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen PC's.

24 mei 2016

Haal je recht

Gaat er iets mis na aankoop van je pc? Heb je een probleem met de winkel of leverancier? Weet wat je rechten zijn en haal je gelijk. Wij helpen je graag verder bij kwesties over aankoop, garantie en voorwaarden.

15 april 2016

Ergonomische werkplek

Laptops zijn in veel opzichten prettig in het gebruik, maar niet zo goed voor je werkhouding. Wij vertellen hoe je zorgt voor een goede, ergonomische werkplek. 

15 april 2016

Windows 10: verbeter je privacy

Let op je privacy bij Windows 10. Kies daarom tijdens de installatie de ‘geavanceerde’ instellingen.

15 april 2016

Windows 10: veelgestelde vragen

Wij beantwoorden de belangrijkste vragen over Windows 10.

Nieuws | 15 januari 2016

Krachten gebundeld tegen beeldbuiskartel

ConsumentenClaim en de Consumentenbond gaan samenwerken om een compensatieregeling af te dwingen voor consumenten die tussen 1996 en 2006 teveel hebben betaald voor hun televisie of computermonitor door verboden prijsafspraken.

Eerste indruk | 1 januari 2016

De Media Markt-belofte

In februari kondigde de Media Markt aan in alle 33 Nederlandse vestigingen de papieren prijskaarten te vervangen door elektronische varianten. Media Markt belooft dat de consument nooit meer te veel betaalt. Maakt de keten zijn belofte waar?

2015

Eerste indruk | 4 september 2015

Eset Malware Removal Service

Sinds enkele maanden biedt Eset, de maker van antivirussoftware, een Removal Service aan voor €45. Met deze service heb je volgens het bedrijf binnen 24 uur een virusvrije, optimaal presterende pc. We nemen de proef op de som.


Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in