icon-menulogo_footerpredssymbol-afradersymbol-bestekoopsymbol-besteuittest
Maak gratis kennisInloggen
Maak gratis kennisInloggen

Printers

Je maakt toch nog vaker een printje dan je denkt. Daarom testen wij doorlopend printers op afdrukkwaliteit, snelheid en gebruiksgemak. We berekenen ook hoeveel inkt een printer verbruikt en wat je daarvoor betaalt.

De beste printers
Bekijk de uitslag van onze test.

Bekijk de beste

Nieuw & interessant

 • klooninkt plaatsen
 • Test  |  25 aug.

  Test inktcartridges

  De originele inkt van je printer werkt gemakkelijk en geeft een mooi resultaat. Maar met inktcartridges van alternatieve merken kun je een hoop geld besparen.

 • panellid beoordeelt verkleuring kleurvlakken
  23 aug.

  Verkleurde foto's

  Originele inkt in onze test verkleurt niet in 1 maand. Op de originele Canon CL-541XL-inkt na, die verkleurt wat. Huismerken verkleuren allemaal, minstens een beetje. Ook die van 123inkt.nl en Sneltoner (Q-Nomic).

 • Video_Test_Printers
  25 apr.

  Hoe wij printers testen

  We testen elke maand inkjet- en laserprinters op de printkwaliteit, snelheid en gebruiksgemak en meten hoeveel inkt de printers gebruiken.

 • printers-tweedehands-printer-oude-eigenaar-afdrukken
  Nieuws  |  19 okt.

  Tweedehands printer kan printjes van vorige eigenaar afdrukken

  Heb je een tweedehands printer die aan je thuisnetwerk is verbonden? Er kan nog een printje van de vorige eigenaar uit komen rollen, ontdekte onze Amerikaanse zusterorganisatie Consumer Reports.

Community

Deel je ervaring

Hoeveel inkt verbruikt jouw printer? Kun je beter originele of alternatieve cartridges gebruiken? Vraag het aan de Community of deel zelf je kennis en ervaringen.A.J.M. Wevers Welke laserprinter moet ik kopen? 9 juni 2016

R.A. Leerentveld Draagbare printer 28 april 2016