icon-menulogo_footerpredssymbol-afradersymbol-bestekoopsymbol-besteuittest
Maak gratis kennisInloggen
Maak gratis kennisInloggen

Printers

Je maakt toch nog vaker een printje dan je denkt. Daarom testen wij doorlopend printers op afdrukkwaliteit, snelheid en gebruiksgemak. We berekenen ook hoeveel inkt een printer verbruikt en wat je daarvoor betaalt.

De beste printers
Bekijk de uitslag van onze test.

Bekijk de beste

Nieuw & interessant

 • Video_Test_Printers
 • 25 apr.

  Hoe wij printers testen

  We testen elke maand inkjet- en laserprinters op de printkwaliteit, snelheid en gebruiksgemak en meten hoeveel inkt de printers gebruiken.

 • printers-tweedehands-printer-oude-eigenaar-afdrukken
  Nieuws  |  19 okt.

  Tweedehands printer kan printjes van vorige eigenaar afdrukken

  Heb je een tweedehands printer die aan je thuisnetwerk is verbonden? Er kan nog een printje van de vorige eigenaar uit komen rollen, ontdekte onze Amerikaanse zusterorganisatie Consumer Reports.

 • Printers-Beste-merken
  23 sep.

  Goede printer-merken

  Welke printer-merken doen het goed? Welke worden goed gewaardeerd door de gebruikers en welke niet? We vroegen het aan bijna 7000 leden van het internetpanel van de Consumentenbond.

   3 reacties
 • Epson EcoTank L555
  Eerste indruk  |  8 sep.

  Epson EcoTank

  Met de Epson EcoTank koop je niet alleen een all-in-one inkjetprinter, maar ook meteen de inkt om minstens 2 jaar te printen. Handig en goedkoop, als je veel print.

   8 reacties
Community

Deel je ervaring

Hoeveel inkt verbruikt jouw printer? Kun je beter originele of alternatieve cartridges gebruiken? Vraag het aan de Community of deel zelf je kennis en ervaringen.A.J.M. Wevers Welke laserprinter moet ik kopen? 9 juni 2016

R.A. Leerentveld Draagbare printer 28 april 2016