icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Rectificatie Consumentengids april All-in-ones

Nieuws
|
In de tabel bij het artikel over de all-in-ones in de Consumentengids van april staan enkele vervelende fouten, die wij zeer betreuren. De gegevens hier op de website zijn wél correct.

Gepubliceerd op: 25 maart 2011

Het was helaas niet meer mogelijk de correcties op tijd in de Consumentengids van april op te nemen omdat die al gedrukt werd bij het ontdekken van de fout.

De Canons Pixma MG8150, MG6150 en MG5250 stoppen wel met het printen van zwarte afdrukken als de kleureninkt op is. Dit in tegenstelling tot de informatie in de gids. Daardoor verandert het gebruiksgemak van 'goed' in 'redelijk'. Het Testoordeel van de M6150 is daardoor 7,5 in plaats van 7,6 en van de MG5250 is het 7,4 in plaats van 7,5. Die laatste is hierdoor net geen Beste uit de test meer.

Ook staat ter onrechte in de beschrijving van de Beste Koop HP Officejet 6500A e-All-in-One E710A dat deze dubbelzijdig kan printen. Dat is niet mogelijk met dit model, wel met de duurdere HP Officejet 6500A Plus. Deze wordt getest.

In onze testresultaten hier op de website staan de juiste testgegevens.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.

Meer nieuws

Meer nieuws