icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Vier printers bij Radar

Nieuws
|
Deze week kwamen vier printers uit de printertest van de Consumentenbond aan bod bij het televisieprogramma Radar. De HP 2540, Canon MG3550, Brother DCP-J132W en Epson XP-225 gingen met elkaar de strijd aan onder leiding van redacteur-onderzoeker Irene Joris.

Gepubliceerd op: 13 januari 2015

In de video  van Radar ligt de focus op de inktkosten per pagina en komt de Brother als beste van de vier uit de bus. Toch heeft hij in de uitgebreide test van de Consumentenbond niet het hoogste testoordeel. Op andere testonderdelen presteert hij weer net wat minder. Ook zijn er in onze vergelijker genoeg inkjetprinters te vinden met lagere inktkosten dan deze J132W.

Vergelijk de testresultaten van deze 4 printers.

Vragen?
Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit nieuwsbericht of filmpje? Laat het ons weten bij 'vraag & antwoord'.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.

Meer nieuws

Meer nieuws