icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Premies van Das omhoog

Nieuws
|
De premies van de rechtsbijstandverzekering van DAS zijn verhoogd met 3,5%. Ook Anker en Bruns ten Brink beginnen 2017 met prijsstijgingen.
priscilla blok

Priscilla Blok , Expert Geld & Verzekeren Gepubliceerd op: 2 januari 2017

Artikelen_advocaatkostenterugkrijgen

Als gezin betaal je per jaar nu geen €383 maar €397 voor een polis met dekking voor geschillen over consumentenrecht, verkeer, inkomen, arbeid, burenrecht en de eigen woning. Als alleenstaande is dit nu €357 in plaats van €345.

De premies van DAS waren altijd al aan de hoge kant. Ter vergelijking: de gemiddelde premie voor zo’n rechtsbijstandpolis is zo'n €270. Via DAS zelf kun je online ook nog een polis met eigen bijdrage afsluiten van €350 of €600, om de premie te drukken. 

Ook Bruns ten Brink rekent voor zijn rechtsbijstandverzekering in het nieuwe jaar 3,5% extra. De premies van de Anker Eigen Jurist-polissen stijgen met 3%.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.