icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Zelf-polis tijdelijk uit onze vergelijker

Nieuws
|
De rechtsbijstandverzekering van Zelf wordt tijdelijk niet meer aangeboden via vergelijkingssites, waaronder die van de Consumentenbond. Je kunt de polis nog wel afsluiten via website van de verzekeraar zelf.

    Gepubliceerd op: 6 november 2015

zelf-polis-tijdelijk-uit-onze-vergelijker

‘De schadelast is voor onze rechtsbijstandverzekering hoog. Omdat het grootste deel van de verkopen via vergelijkingssites binnenkomt, zijn we tijdelijk gestopt met het aanbieden via dit kanaal zodat we kunnen sleutelen aan ons product’, zo wordt de maatregel verklaard door eigenaar Vivat Verzekeringen, sinds begin 2015 onderdeel van het Chinese concern Anbang.

‘Gunstige uitschieter’

De rechtsbijstandpolis van Zelf kreeg in de jongste test van de Consumentenbond een 7,6. De Geldgids schreef in juni: ‘Gunstige uitschieter is Zelf, dat voor nog geen €160 per jaar een zeer degelijke dekking biedt.’ De verwachting is dat het (herziene) Zelf-product in december terugkeert in onze vergelijker

Bron: Vivat Verzekeringen/Consumentenbond

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.