icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Consumentenbond.nl
Headerchannel Reisgids.jpg

Reisgids archief

Artikelen uit de Reisgids van de afgelopen 5 jaar zijn gemakkelijk terug te vinden in ons online archief.

Ga naar het archief

In het laatste nummer

 • kalender-tafel-v2

  Reiskalender 2019

  Waar gaan we volgend jaar heen? Ter inspiratie maakten we een reiskalender voor 2019. We selecteerden het zonnige eiland Corsica en de Portugese Algarve, de boeiende steden Athene en Krakau en 2 bestemmingen ver weg: Costa Rica en Vietnam.

 • autohuurgedoe-luchthaven-wachtrij

  Autohuur-gedoe

  Het lijkt wel of de autoverhuurders het maar niet willen leren. Het aantal klachten op Klachtenkompas.nl en bij onze klantenservice blijft stijgen. En dat terwijl de grote autoverhuurders in 2015 beterschap beloofden aan de Europese Commissie.

 • marokko-rissini-poort-sahara-woestijn

  Marokko

  Beperk een bezoek aan Marokko niet tot het overbekende Marrakesh, want de magie van het land strekt veel verder. Een goede indruk geeft een rondreis langs de 4 koningssteden Fez, Marrakesh, Meknes en Rabat.

 • alarmcentrale-pechhulp-herfst

  Bel eerst de alarmcentrale

  Als je in nood zit of problemen hebt in het buitenland kun je het best eerst de alarmcentrale van je auto-, reis-, of zorgverzekering bellen. Die kan veel voor je betekenen en snel schakelen.

 • valencia-city-arts-science-calatrava

  Valencia

  Valencia is de laatste jaren een populaire bestemming voor een citytrip geworden. Eigenlijk is dat niet meer dan logisch want de stad heeft alles voor een gevarieerd bezoek en is - anders dan Barcelona - (nog) niet overlopen.

 • vechtdal-overijssel-wandelroute

  Vechtdal Overijssel

  In tegensteling tot de Vecht in Utrecht met volop pleziervaartuigen en landhuizen op de oevers, ademt de Overijsselse Vecht vooral landelijke rust. Het is dan ook een heerlijk gebied voor een wandel-, fiets- of kanotocht.