icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Header-reisgidsportal05-03.jpg

Reisgids 5 - 2018

In dit nummer onder andere: De Provence bij Aix, de Sporaden, Oxford, Trier, Gorinchem, dossier comfortabel vliegen, test reisverzekeringen, reisvaccinaties en nog veel meer.

Direct bestellen

In het nieuwste nummer

 • 02-sporaden-skiathos

  Sporaden

  De Sporaden zijn net zo aantrekkelijk als de bekendere Griekse eilanden, en hebben elk hun eigen charme. Skiathos is het populairst, en heeft veel mooie zandstranden vooral aan de zuidkust. Op Skopelos trekt het tegen de rotskust gelegen witte hoofdstadje de meeste aandacht, en Alonissos is nog heel rustig en ongerept.

 • 03-reisverzekering

  Op reis, wat verzeker je mee?

  Waar je ook op vakantie bent, een reisverzekering is onmisbaar. Er is immers altijd kans op een natuurramp of een ongeluk. Wat is de beste reisverzekering en welke onderdelen kun je niet missen? En hoe voorkom je dat je dubbel verzekerd bent? 

   

 • 04-reisziekten-inenten

  Reisziekten voorkomen

  Bij ziekten en infecties op reis denk je al snel aan exotische landen in andere werelddelen. Maar ook in Europa loop je risico. Waar vind je informatie en hoe zorg je ervoor dat je optimaal beschermd bent?

 • 06-oxford

  De colleges van Oxford

  Vind je Oxford in de tv-serie Inspector Morse al fraai? Dan hebben we goed nieuws: in het echt zijn de colleges van deze universiteitsstad nog veel mooier, en ze zijn vrijwel allemaal te bezoeken.

 • 05-vliegcomfort-01

  Meer comfort aan boord

  Businessclass vliegen is lekker comfortabel, maar voor de meesten geen optie vanwege de flinke prijs. In de economyclass is het helaas een stuk minder gesteld met het comfort en de service. Daarom is er nu de nieuwe tussenklasse: premium economy. Wat kun je daar verwachten? En hoe boek je de beste plek in economy?

 • 07-gorinchem-02

  Routes rondom Gorinchem

  In de omgeving van de verrassende vestingstad Gorinchem kun je prachtig wandelen en fietsen. Over dijken maak je – met behulp van pontjes – een rondrit langs de drukbevaren Beneden-Merwede. En langs de smalle Linge kom je door prachtige dorpen. Ook een aanrader: een wandeling over de stadswallen.

 • Index

  Artikelarchief

  Artikelen uit de Reisgids van de afgelopen 5 jaar zijn nu gemakkelijk terug te vinden in ons online archief. Zoek oude artikelen terug op trefwoord.

  Ga naar het archief

  Op zoek naar een bestemmingsartikel ouder dan 5 jaar? Stuur een e-mail naar reisgids@consumentenbond.nl

 • Contact

  Contact Reisgids

  Vraag, klacht of opmerking? Wil je contact met de redactie van de Reisgids of heb je misschien een suggestie voor een toekomstig artikel in de Reisgids?

  Stuur een e-mail naar reisgids@consumentenbond.nl