icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Bekijk de Vlucht Claim Service |

Compensatie tot €600 per persoon

VluchtClaimService

Ook de Reisgids lezen?

Bestel het nieuwste nummer met vergelijkingen van hotels en reizen, inspirerende uitstapjes en de leukste tips voor een lange vakantie of weekendje weg.

Bestel nu

Hoofdredacteur-ReisgidsEindelijk is het zover: vakantie! Die moet dan natuurlijk wel aan de verwachtingen voldoen en niet te veel kosten. En kom je in het buitenland onverwachts in de problemen, dan wil je weten wat je moet doen én hoe je dit een volgende keer kunt voorkomen. De Reisgids biedt in ieder nummer praktische (prijs)onderzoeken, tests en artikelen over reisbestemmingen – ook in Nederland – met veel handige tips, zodat je kunt genieten van een goedvoorbereide, onbezorgde vakantie.

 • Riga

  Riga

  Toen Letland na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie in 1991 zelfstandig werd, is Riga nieuw leven ingeblazen. Het historische stadshart werd opgeknapt en hippe nieuwe cafés en restaurants openden hun deuren. Met volop musea en fraaie oude gevels is het een leuke bestemming voor een citytrip.

  Lees gratis het volledige artikel van Riga (pdf)

 • schiphol

  Misleidende claims van Schiphol

  De Consumentenbond heeft een klacht ingediend bij de Reclame Code Commissie tegen luchthaven Schiphol. Uit onderzoek blijkt dat de beloften die See Buy Fly in haar uitingen doet niet waargemaakt worden.

  Lees gratis het volledige artikel over Misleidende Claims van Schiphol (pdf)

 • Annuleringsverzekering-reizen

  Daarom: een annuleringsverzekering

  Als de vakantie om persoonlijke redenen niet door kan gaan of afgebroken moet worden, kun je een beroep doen op de annuleringsverzekering. Die vergoedt dan de reissom. Garanties op volledige vergoeding zijn er echter niet.

  Lees meer over annuleringsverzekeringen

 • Vliegtickets-boeken

  Dossier Vliegtickets boeken

  De prijs van een vliegticket kan van het ene op het andere moment veranderen. Hoe weet je wanneer een ticket gunstig geprijsd is?

  Lees meer over het dossier vliegtickets boeken

 • Dordogne

  Dordogne

  Een mooi golvend groen landschap met historische stadjes, stoere kastelen, prachtige tuinen en grotten. Voeg daarbij volop campings aan riviertjes en je kunt je voorstellen dat de Dordogne druk bezocht wordt. 

  Lees meer over de Dordogne

 • Ravenstein-wandelen

  Ravenstein en omgeving

  Ravenstein is een oud stadje aan de Maas. Je kunt een stadswandeling maken langs historische gebouwen. Of bezoek de molen, brouwerij of het leerlooiershuisje. Vanuit Ravenstein is het prachtig fietsen of wandelen langs de Maas en haar uiterwaarden.

  Bekijk 3 routes in de omgeving van Ravenstein

Abonnement

Neem heel voordelig een abonnement op de Reisgids.

Aanvragen