icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Kvarner-baai-Kroatie-header-1920x500.jpg

Reisgids 4 - 2018

In dit nummer onder andere: Kroatië, Zuidoost-Ierland, Oslo, Antwerpen, routes in de Noord-Veluwe, voordeliger ver vliegen, klantenpassen, dossier wandelen en nog veel meer.

Direct bestellen

In het nieuwste nummer

 • kroatie

  Kvarnerbaai

  De kust van de Kvarnerbaai trekt al meer dan anderhalve eeuw bezoekers. Ze komen af op de intieme kiezelstrandjes, de weelderige plantengroei, de historische stadjes en oude dorpen en de gemakkelijk bereikbare eilanden. 

 • low-cost-vliegen

  Voordelige lange vlucht

  Een verre vlucht maken met een prijsvechter is vaak voordeliger. Je hebt dan alleen een zitplaats, maar zelfs met extra’s erbij is zo’n directe vlucht nog flink goedkoper. Bij de traditionele maatschappijen ben je voordeliger uit als je kiest voor een overstap. 

 • accomodatie-boeken

  Foto’s onderdak beoordelen

  Als je de foto’s mag geloven, is het ene vakantiehuis nog mooier dan het andere. Maar is dat zwembad echt zo groot? En waar kijken die ramen op uit? Laat je niet misleiden en beoordeel met onze tips snel de beelden van vakantiewoningen.

 • oslo-noorwegen

  Oslo

  Tijdens een citytrip Oslo kun je cultuur en natuur uitstekend combineren. Het compacte centrum heeft een wat statige hoofdstedelijke sfeer, maar wel met Scandinavische ontspanning. Vanaf de stadsrand kun je zo de wandel- en mountainbike-paden op, in de winter op de langlaufski’s.

 • wandelen

  Dossier wandelen

  Van strandwandeling tot pelgrimstocht: wandelen is populair en de mogelijkheden zijn eindeloos. Hoe bereid je je voor, wat zijn de mooiste dagtochten in Nederland en meerdaagse tochten in Europa en wat is de meerwaarde van een georganiseerde wandelvakantie?

 • fietsen-veluwe

  Routes in de Noord-Veluwe

  In het noorden van de Veluwe vind je niet alleen de typerende uitgestrekte bossen, heidevelden zandverstuivingen en landgoederen, maar ook de weidsheid van het Veluwemeer en het IJsseldal. En niet te vergeten mooie Hanzestadjes zoals Harderwijk en Hattem.

 • Index

  Artikelarchief

  Artikelen uit de Reisgids van de afgelopen 5 jaar zijn nu gemakkelijk terug te vinden in ons online archief. Zoek oude artikelen terug op trefwoord.

  Ga naar het archief

  Op zoek naar een bestemmingsartikel ouder dan 5 jaar? Stuur een e-mail naar reisgids@consumentenbond.nl

 • Contact

  Contact Reisgids

  Vraag, klacht of opmerking? Wil je contact met de redactie van de Reisgids of heb je misschien een suggestie voor een toekomstig artikel in de Reisgids?

  Stuur een e-mail naar reisgids@consumentenbond.nl