icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Top-3 Stedentrips

Van historische stadsharten tot blauwe zeeën omringd door bergen: de Reisgids-redactie duikt in het archief en deelt haar favoriete stedentrips. 


Malaga: stad met karakter

nb malaga-1200x800Malaga is een bekende aanvlieghaven voor Andalusië, maar de stad is ook verrassend leuk voor een citytrip. Vooral dankzij de combinatie van strand, prachtige kunstmusea, gezellige restaurants en tapasbars en een authentiek, compact centrum dat prima te belopen is. 

Lees het artikel over Malaga (pdf).

 

Sint-Petersburg: wonder boven wonder

nb st-petersburg-1200x800Met onmenselijke inspanning verrees Sint-Petersburg uit het moeras, en de beproevingen van 3 eeuwen lieten hun sporen na. Maar de geest van deze stad is onverwoestbaar: het bruist er als nooit tevoren. 

Lees het artikel over Sint-Petersburg (pdf). 

 

Nice: stad waar het leven goed is

nb nice-1200x800Qua grootte is het de vijfde stad van Frankrijk, maar als het gaat om leefklimaat is Nice nummer 1. Kunstenaars, studenten en toeristen: iedereen voelt zich thuis in deze levendige stad tussen de blauwe zee en de groene bergen. Een paar dagen genieten van de prachtige musea met moderne kunst en de heerlijke keuken, plus een dagje naar Monaco: we kunnen het aanraden!

Lees het artikel over Nice (pdf).

Terug naar reisgidsplus.nl