! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Allianz Global Assistance reisverzekering

Allianz Global Assistance-doorlopende reisverzekering voor jou?

Is een Allianz Global Assistance-doorlopende reisverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Je kunt reisverzekeringen bekijken in de vergelijker doorlopende reisverzekeringen van de Consumentenbond.

Je kunt sorteren op totale kosten of testoordeel. Na het maken van je keuze komt de doorlopende reisverzekering met de laagste prijs of met het hoogste testoordeel automatisch naar voren.

Natuurlijk kun je ook iedere reisverzekering vergelijken , waaronder de Kruidvat-doorlopende reisverzekering. Je ziet dan direct wat het verschil in premie en voorwaarden is bij een Allianz Global Assistancedoorlopende reisverzekering in vergelijking met andere doorlopende reisverzekeringen.

Allianz Global Assistance-doorlopende reisverzekering opzeggen

Allianz Global Assistance-doorlopende reisverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van reisverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals het nagaan van de opzegtermijn van je huidige reisverzekering. Gemiddeld is de doorlooptijd van de verzekering een jaar met daarna een maand opzegtermijn. Kijk voor meer informatie over het opzeggen van de doorlopende reisverzekering op de website van Allianz Global Assistance.

Over Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance is een mondiale organisatie die zich richt op hulpverlening, reisverzekeringen en persoonlijke diensten. Allianz Global Assistance valt direct onder de internationale Allianz Group, met haar hoofdkantoor in München.

De Allianz Group is één van de grootste verzekeraars en vermogensbeheerders ter wereld.

 

Contactgegevens Allianz Global Assistance

Telefoon (020) 561 87 11
E-mail info@allianz-assistance.nl
Website allianz.nl
Adres Allianz
Postbus 9444
1006 AK Amsterdam