icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Bruns ten Brink-doorlopende reisverzekering voor jou?

Is een Bruns ten Brink-doorlopende reisverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Je kunt reisverzekeringen bekijken in de vergelijker doorlopende reisverzekeringen van de Consumentenbond.

Je kunt sorteren op totale kosten of testoordeel. Na het maken van je keuze komt de doorlopende reisverzekering met de laagste prijs of met het hoogste testoordeel automatisch naar voren.

Natuurlijk kun je ook iedere reisverzekering vergelijken , waaronder de Kruidvat-doorlopende reisverzekering. Je ziet dan direct wat het verschil in premie en voorwaarden is bij een Bruns ten Brinkdoorlopende reisverzekering in vergelijking met andere doorlopende reisverzekeringen.

Contactgegevens Bruns ten Brink

 • Telefoonnummer:
  075 - 659 04 00
 • Website:
  http://www.saa.nl
 • Adres:

  Postbus 9000
  3007 AA Rotterdam

Reisverzekeringen vergelijken

 • Ruim 50 reisverzekeringen grondig getest
 • Zie welke voor jou de beste is
 • Bespaar direct
Start

Bruns ten Brink-doorlopende reisverzekering opzeggen

Bruns ten Brink-doorlopende reisverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van reisverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals het nagaan van de opzegtermijn van je huidige reisverzekering. Gemiddeld is de doorlooptijd van de verzekering een jaar met daarna een maand opzegtermijn. Kijk voor meer informatie over het opzeggen van de doorlopende reisverzekering op de website van Bruns ten Brink.

Over Bruns ten Brink

Bruns ten Brink bestaat sinds 1940 en treedt op als schadeverzekeraar, met name voor de particuliere markt en via een tussenpersoon.

Bruns ten Brink zorgt voor de afwikkeling van schade en de administratieve afhandeling. Bruns ten Brink maakt onderdeel uit van SAA Assuradeuren, een dienstverlener gericht op assurantiebemiddelaars.

 

Contactgegevens Bruns ten Brink

Telefoon (075) 6590 400
E-mail info@brunstenbrink.nl
Adres Postbus 9000
3007 AA Rotterdam

 

Over Bruns ten Brink reisverzekering

Bruns ten Brink bestaat sinds 1940 en treedt op als schadeverzekeraar, met name voor de particuliere markt en via een tussenpersoon. Bruns ten Brink zorgt voor de afwikkeling van schade en de administratieve afhandeling. Bruns ten Brink maakt onderdeel uit van SAA Assuradeuren, een dienstverlener gericht op assurantiebemiddelaars.