! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Centraal Beheer-doorlopende reisverzekering voor jou?

Is een Centraal Beheer-doorlopende reisverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Je kunt reisverzekeringen bekijken in de vergelijker doorlopende reisverzekeringen van de Consumentenbond.

Je kunt sorteren op totale kosten of testoordeel. Na het maken van je keuze komt de doorlopende reisverzekering met de laagste prijs of met het hoogste testoordeel automatisch naar voren.

Natuurlijk kun je ook iedere reisverzekering vergelijken , waaronder de Kruidvat-doorlopende reisverzekering. Je ziet dan direct wat het verschil in premie en voorwaarden is bij een Centraal Beheerdoorlopende reisverzekering in vergelijking met andere doorlopende reisverzekeringen.

Centraal Beheer-doorlopende reisverzekering opzeggen

Centraal Beheer-doorlopende reisverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van reisverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals het nagaan van de opzegtermijn van je huidige reisverzekering. Gemiddeld is de doorlooptijd van de verzekering een jaar met daarna een maand opzegtermijn. Kijk voor meer informatie over het opzeggen van de doorlopende reisverzekering op de website van Centraal Beheer.

Over Centraal Beheer

Verzekeringsmaatschappij Centraal Beheer is opgericht in 1920 en is bekend van de campagne 'Even Apeldoorn bellen'. Centraal Beheer is een van de grootste verzekeraars in Nederland, evenals Interpolis, Zilveren Kruis en FBTO.

De verzekeraar biedt pensioen-, levens- en schadeverzekeringen aan en financiële diensten voor particulieren, werknemers en bedrijven. Ook biedt Centraal Beheer administratieve dienstverlening en hulpverlening bij schade en risicomanagement.

 

Contactgegevens Centraal Beheer

Telefoon (055) 579 9054
Online Contact
Adres Postbus 9150
7300 HZ Apeldoorn