! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

De Friesland-doorlopende reisverzekering voor jou?

Is een De Friesland-doorlopende reisverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Je kunt reisverzekeringen bekijken in de vergelijker doorlopende reisverzekeringen van de Consumentenbond.

Je kunt sorteren op totale kosten of testoordeel. Na het maken van je keuze komt de doorlopende reisverzekering met de laagste prijs of met het hoogste testoordeel automatisch naar voren.

Natuurlijk kun je ook iedere reisverzekering vergelijken , waaronder de Kruidvat-doorlopende reisverzekering. Je ziet dan direct wat het verschil in premie en voorwaarden is bij een De Frieslanddoorlopende reisverzekering in vergelijking met andere doorlopende reisverzekeringen.

De Friesland-doorlopende reisverzekering opzeggen

De Friesland-doorlopende reisverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van reisverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals het nagaan van de opzegtermijn van je huidige reisverzekering. Gemiddeld is de doorlooptijd van de verzekering een jaar met daarna een maand opzegtermijn. Kijk voor meer informatie over het opzeggen van de doorlopende reisverzekering op de website van De Friesland.

Over De Friesland Zorgverzekeraar

De Friesland Zorgverzekeraar is met 565.000 verzekerden de vijfde zorgverzekeraar van Nederland. De Friesland is in 1990 ontstaan uit diverse fusies van Friese ziekenfondsen.

Onze historie ligt weliswaar in Friesland, maar inmiddels hebben wij in elke Nederlandse gemeente verzekerden.


Contactgegevens De Friesland Zorgverzekeraar

Telefoon (058) 291 31 31
E-mail klantenservice@defriesland.nl
Website http://www.defriesland.nl/consumenten/default.aspx
Adres De Friesland
Postbus 270
8901 BB Leeuwarden