icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Delta Lloyd-doorlopende reisverzekering voor jou?

Is een Delta Lloyd-doorlopende reisverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Je kunt reisverzekeringen bekijken in de vergelijker doorlopende reisverzekeringen van de Consumentenbond.

Je kunt sorteren op totale kosten of testoordeel. Na het maken van je keuze komt de doorlopende reisverzekering met de laagste prijs of met het hoogste testoordeel automatisch naar voren.

Natuurlijk kun je ook iedere reisverzekering vergelijken , waaronder de Kruidvat-doorlopende reisverzekering. Je ziet dan direct wat het verschil in premie en voorwaarden is bij een Delta Lloyddoorlopende reisverzekering in vergelijking met andere doorlopende reisverzekeringen.

Contactgegevens Delta Lloyd

 • Telefoonnummer:
  020 - 594 91 11
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.deltalloyd.nl
 • Adres:

  Postbus 1000
  1000 BA Amsterdam

Reisverzekeringen vergelijken

 • Ruim 50 reisverzekeringen grondig getest
 • Zie welke voor jou de beste is
 • Bespaar direct
Start

Delta Lloyd-doorlopende reisverzekering opzeggen

Delta Lloyd-doorlopende reisverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van reisverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals het nagaan van de opzegtermijn van je huidige reisverzekering. Gemiddeld is de doorlooptijd van de verzekering een jaar met daarna een maand opzegtermijn. Kijk voor meer informatie over het opzeggen van de doorlopende reisverzekering op de website van Delta Lloyd.

Over Delta Lloyd

Delta Lloyd is een financiële dienstverlener - opgericht in 1969, na een fusie tussen Delta en Nedlloyd- en gespecialiseerd in verzekeringen, bancaire producten en vermogensbeheer.

Producten kunnen worden afgesloten via een adviseur. Delta Lloyd Verzekeringen maakt deel uit van de beursgenoteerde Delta Lloyd Groep. Naast de reisverzekering heeft Delta Lloyd ook verzekeringen voor wonen, gezondheid, ongevallen en overlijden en pensioen en lijfrente en zakelijke verzekeringen.

Daarnaast biedt de financiële dienstverlener producten op het gebied van sparen, hypotheken en pensioen.

 

Contactgegevens Delta Lloyd

Telefoon (026) 359 55 55
Online Contact
Website http://www.deltalloyd.nl
Adres Delta Lloyd
Postbus 1000
1000 BA Amsterdam

 

Over Delta Lloyd reisverzekering

Delta Lloyd is een financiele dienstverlener - opgericht in 1969, na een fusie tussen Delta en Nedlloyd- en gespecialiseerd in verzekeringen, bancaire producten en vermogensbeheer. Producten kunnen worden afgesloten via een adviseur. Delta Lloyd Verzekeringen maakt deel uit van de beursgenoteerde Delta Lloyd Groep. Naast de autoverzekering heeft Delta Lloyd ook verzekeringen voor vervoer en reizen, wonen, gezondheid, ongevallen en overlijden en pensioen en lijfrente en zakelijke verzekeringen. Daarnaast biedt de financiele dienstverlener producten op het gebied van sparen, hypotheken en pensioen.