icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Kroodle-doorlopende reisverzekering voor jou?

Is een Kroodle-doorlopende reisverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Je kunt reisverzekeringen bekijken in de vergelijker doorlopende reisverzekeringen van de Consumentenbond.

Je kunt sorteren op totale kosten of testoordeel. Na het maken van je keuze komt de doorlopende reisverzekering met de laagste prijs of met het hoogste testoordeel automatisch naar voren.

Natuurlijk kun je ook iedere reisverzekering vergelijken , waaronder de Kruidvat-doorlopende reisverzekering. Je ziet dan direct wat het verschil in premie en voorwaarden is bij een Kroodledoorlopende reisverzekering in vergelijking met andere doorlopende reisverzekeringen.

Kroodle-doorlopende reisverzekering opzeggen

Kroodle-doorlopende reisverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van reisverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals het nagaan van de opzegtermijn van je huidige reisverzekering. Gemiddeld is de doorlooptijd van de verzekering een jaar met daarna een maand opzegtermijn. Kijk voor meer informatie over het opzeggen van de doorlopende reisverzekering op de website van Kroodle.

Over Kroodle

Kroodle is een nieuwe verzekeraar van de Meeùs Groep, onder de paraplu van het grote Aegon. Hun ambitie is om verzekeren makkelijker te maken. Daarom werken ze ook volledig digitaal, via je Facebook-account. Zonder Facebook kun je geen verzekering afsluiten.

Kroodle biedt op dit moment 5 verzekeringen aan: Een inboedelverzekering, een opstalverzekering, een aansprakelijkheidsverzekering, reisverzekering en een studentenverzekering.

 

Contactgegevens Kroodle

E-mail contact@kroodle.nl
Website https://kroodle.nl/
Adres Kroodle
Postbus 30840
3503 AT Utrecht

 


Nieuwste artikelen